Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitet i Japan. Tokyo, världens största stad, erbjuder oförglömliga upplevelser för dig som student med sitt myllrande folkliv, spektakulära skyskrapor, neon, manga och gigantiska shoppingkomplex.

Här kan du studera fyraåriga bachelorutbildningar på engelska, eller Study Abroad under en till två terminer inom flera spännande områden.

Centralt och fint campus

I ett fint område bara några minuters promenad från Setagaya Park hittar du Temple University Japan där de delar campus område med Showa Women’s University. När du studerar på Temple University Japan har du bland annat tillgång till skolans datorsalar, akademisk rådgivning och bibliotek. Du får även chansen att uppleva kulturen och staden genom utflykter, workshops och evenemang på campus som skolan anordnar. Varför inte gå med i någon av universitetets många studentföreningar såsom Skateboarding Club, Video Gaming Club eller Multi Dance Club?

Studera på engelska samtidigt som du lär dig japanska

Studenter från hela världen kommer till Temple University Japan för att uppleva kulturen, språket och Japans historia samtidigt som de får en förstklassig utbildning. Våren 2018 var ca 38% av Temples studenter amerikaner, 41% japaner och 21% från övriga världen.

Undervisningen sker på engelska, men de flesta studenterna läser också kurser i japanska. Du kan läsa på universitetet utan några förkunskaper i japanska och om du vill kan du studera japanska på nybörjarnivå. På lektionerna läser du i små klasser tillsammans med cirka 20 andra studenter, vilket gör att du uppmuntras till att delta i diskussioner med klasskamrater och lärare.


Visa alla utbildningar med Temple University Japan

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Temple University Japan
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kontaktuppgifter

Temple University Japan

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

Student

Studietakten är hektisk tidvis och det är svårt att balansera många kurser och uppgifter samtidigt, men än så länge har det inte varit några större problem.

Student

Tokyo är en fantastisk stad att vara student i. Det finns hur mycket roligt som helst att göra, spännande ställen att utforska, god mat att äta, och det mesta går att göra till budgetpris om man letar.

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Temple University Japan, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön