Visa allastudier.se som: Mobil

Kandidat i Internationellt företagande i Tokyo

Temple University Japan
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Tokyo
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Tokyo
oktober 2021

Tokyo
januari 2022

Tokyo
maj 2022
Plugga Internationellt företagande i Tokyo

Kandidat i Internationellt företagande i Tokyo

Förbered dig för en karriär inom internationellt företagande!

Temple University Japan erbjuder en verkligt internationell upplevelse - både inom och utanför klassrummet, liksom bland studenter och lärare. Detta kommer att förbereda dig för en utmanande karriär var som helst i världen. Det innovativa programmet International Business Studies utmanar eleverna att integrera språkstudier, förståelse för världsfrågor och praktiska praktikupplevelser.

Du som student kommer i detta program att utveckla det  globala tankesätt som multinationella institutioner behöver under 2000-talet. Du får lära dig att att tänka kritiskt, bilda en välgrundad åsikt och sedan uttrycka den åsikten - i klassen, under besök på lokala företag och under internationella gästföreläsningar. TUJ ligger i hjärtat av Tokyos diplomatiska och internationella näringsliv, och utnyttjar hela tiden stadens mångfald och multinationella karaktär.

Med International business Studies som din Major kommer du läsa kurser som Leadership and Organizational Management, Financial Accounting, Supply Management, Differential and Integral Calculus, Micro and Macroeconomics, Politics of the global economy och många fler. 

Förkunskaper

För att bli antagen till Temple University Japan måste du ha fullständiga gymnasiebetyg och kunna visa upp ett TOEFL-test med minst PBT 550/IBT 79 eller en IELTS-examen (Academic) med minst 6,0. För att bli antagen rekommenderas 2.9 GPA eller högre.

Temple University Japan

Centralt och fint campus

Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitet i Japan....


Läs mer om Temple University Japan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidat i Internationellt företagande i Tokyo
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidat i Internationellt företagande i Tokyo

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidat i Internationellt företagande i Tokyo från Temple University Japan, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön