Visa allastudier.se som: Mobil

Study Abroad fristående termin - Business & Management

Undiknas University
Sammanfattning
Kurser
Bali
1 till 2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Bali
september 2020

Bali
januari 2021

Study Abroad fristående termin - Business & Management

Business & Management på Undiknas University

På Undiknas University kan du läsa fristående kurser i Business & Management som Study Abroad-student. Detta är programmet för dig som vill arbeta på företag med ekonomi, marknadsföring och planering. Välj om du vill läsa 1 termin eller ett helt läsår på 2 terminer.

Anpassningsbart program på Study Abroad

På Undiknas University kan du välja bland ett stort antal kurser och skräddarsy ditt eget program. Detta alternativ är öppet för både den som vill göra en utbytestermin från sitt svenska universitet och den som precis gått ut gymnasiet. Det finns kurser på både Bachelor- (kandidat) och Masternivå (magister). Du behöver läsa 6 kurser för att det ska bli heltidsstudier. 

Kurser & utbud – från Business till indonesisk kultur

Om du vill läsa ämnen som Cross Cultural Understanding, Introduction to Business and Management och Microeconomics så är det här rätt ämnesområde för dig. Du kan även välja att läsa kurser som fokuserar på indonesisk kultur, som Indonesian Language eller Pancasila – State Ideology Education. Denna kurs går igenom teorier, koncept och filosofier kring statsskick och ideologier i Indonesien.

Förkunskaper

För att bli antagen till Undiknas ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 72 eller en IELTS-examen med minst 5.5. Du behöver även skriva något av dessa tester ifall dina gymnasiebetyg är mer än fem år gamla.

Undiknas University

Undiknas University

Upptäck Bali med Undiknas University

Nu kan du studera utomlands i Denpasar på Undiknas University! Detta universitet anses vara bland de främsta privata universiteten på Bali. Här kan du läsa en hel utbildning på kandidatnivå eller göra 1-2 utlandsterminer.  På Undiknas University kan du ta...


Läs mer om Undiknas University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Study Abroad fristående termin - Business & Management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Study Abroad fristående termin - Business & Management från Undiknas University, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Study Abroad fristående termin - Business & Management

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: