Visa allastudier.se som: Mobil

Study abroad - fristående kurser

Universitat Autònoma de Barcelona
Sammanfattning
Kurser
Barcelona
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Barcelona
juni 2020  (Engelska)
september 2020  (Engelska)
januari 2021  (Engelska)

Study abroad - fristående kurser

I samarbete med Universitat Autònoma de Barcelona kan Blueberrystudenter välja och kombinera kurser i från fem ämnesområden: Business, Economics & Politics, Art & Architecture, Mediterranean Studies och Communication. Du väljer om du vill studera på engelska eller spanska under en eller två terminer. För att läsa Study Abroad program på Universitat Autònoma de Barcelona ska du vara inskriven på ett svenskt universitet där du har läst minst två terminer (60HP).

Förkunskaper

För att bli antagen till Universitat Autònoma de Barcelona behöver du vara inskriven på ett svenskt universitet där du har läst minst två terminer (60HP). För att bli antagen till detta universitet krävs att du kan visa upp ett resultat på TOEFL (90) eller IELTS (6.5). Om du är intresserad av att läsa på spanska rekommenderar universitetet att du ligger på minst nivå B2 på Europarådets nivåskala.

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitat Autònoma de Barcelona

Tre campus i Barcelona

Ta chansen att studera utomlands i Barcelona, en av Europas trendigaste kultur- och nöjesmetropoler som dessutom har sandstrand mitt i stan. Universitat Autònoma de Barcelona med sina storslagna byggnader är känt för sin akademiska kvalitet och forskning. Det är samtidigt ett ungt...


Läs mer om Universitat Autònoma de Barcelona och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Universitat Autònoma de Barcelona

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön