Visa allastudier.se som: Mobil

Studera utomlands - Fristående termin - Legal Studies Track

Brinner du för att påverka framtidens lagar?

Alla aspekter av vårt liv påverkas och formas av lagens olika aspekter. Allt från invandring, upphovsrätt av bland annat musik och politik.

Lär dig hur du blir en av morgondagens juridiska innovatörer i en snabbt föränderlig och globaliserad värld genom att studera Study Abroad Legal Studies Track. Gå med i en elitgrupp studenter som lär sig i en dynamisk, experimentell miljö. Du lär dig av professorer som inte bara tar med sig sina års erfarenhet till klassrummet utan också älskar att undervisa i juridik.

University of California Berkeley har ett av de starkaste akademiska ryktena i USA och världen. De är i samtliga undersökningar rankade bland de bästa universiteten i världen. Som ledande campus inom University of California är skolan ett av de ursprungliga Public Ivy-universiteten vilka är en grupp universitet som ger en motsvarande utbildning till Ivy League fast statligt drivna. På campus har de dessutom både mer akademiska kurser och kurser genom UC Berkeley Global som är mer inriktade på arbetsmarknaden och vad som krävs i dagens näringsliv.

Förkunskaper

För att söka Study Abroad behöver du ha läst minst ett år på universitet sedan tidigare samt ha fullständiga gymnasiebetyg. Om du har minst ett C i engelska 5 och 6 från gymnasiet behöver du inte skriva ett test i engelska. Har du däremot lägre betyg eller exempelvis bara läst engelska 5 så behöver du skriva antingen TOEFL eller IELTS. Kraven för Study Abroad Legal Studies Track är ett TOEFL-test och få ett resultat på 90, alternativt behöver du göra en IELTS-examen med ett resultat på 7.

University of California Berkeley (UCB) Extension

University of California Berkeley (UCB) är ett namn som i stort sett alla världen känner till

UC Berkeley ligger i området Berkeley utanför San Francisco, längst USAs västkust. UC Berkeley rankas enligt ARWU (Academic Ranking of World Universities) till nummer fem i världen vilket dessutom är det högst rankade statliga universitetet i USA. Av University of...


Läs mer om University of California Berkeley (UCB) Extension och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera utomlands - Fristående termin - Legal Studies Track
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

University of California Berkeley (UCB) Extension

1995 University ave suite 200
Berkeley Kalifornien

Recensioner

Det finns inga recensioner för Studera utomlands - Fristående termin - Legal Studies Track

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående termin - Legal Studies Track från University of California Berkeley (UCB) Extension, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön