Visa allastudier.se som: Mobil

Study abroad - fristående kurser

University of the Sunshine Coast
Sammanfattning
Kurser
Sunshine Coast
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Sunshine Coast
juli 2020  (Engelska)
februari 2021  (Engelska)

Study abroad - fristående kurser

Sunshine Coast är ett semesterparadis i Queensland, två timmar norr om Brisbane. Här ligger the University of the Sunshine Coast, ett universitet med många upplevelser och stort utbud av kurser. 

När du läser fristående kurser på USC kan du välja fritt mellan alla program. Detta kan vara ett sätt att testa vad du är intresserad av och kanske vill plugga i framtiden. Du kan sedan ansöka för att räkna in dessa kurser i dina framtida studier. 

Varför inte blanda fotografi med ekologi? Eller testa en kurs i marknadsföring och en i datavetenskap? På USC kan du fördjupa dig i det du vill!

USC har massor av klubbar på campus, allt från cheerleading till quidditchlag. Här finns garanterat något som kan väcka ditt intresse. Skolan erbjuder dessutom alla sina elever gratis rådgivning om framtida karriärval och hjälper dig med ditt CV och att söka jobb. Utöver detta finns det psykologer och samtalsterapeuter på campus som du kan träffa när du behöver, helt kostnadsfritt. 

Förkunskaper

För att bli antagen till University of the Sunshine Coast ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg. Observera att om det var mer än 5 år sedan du gick ut gymnasiet kan skolan be dig att göra ett engelska test.

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Study abroad - fristående kurser
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

University of the Sunshine Coast

Sippy downs
90 Sippy Downs Dr

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Study abroad - fristående kurser från University of the Sunshine Coast, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön