Visa allastudier.se som: Mobil
university of wisconin madison stadium

University of Winsconsin-Madison, eller UW Madison som det också kallas, är ett av de främsta universiteten i USA. 2016 blev de rankade som #11 på Forbes lista över de bästa offentliga universiteten i landet. Skolan ligger precis vid sjön Mendota i staden Madison i Wisconsin och här studerar över 42,000 studenter från hela USA och världen. Även när det kommer till mångfald ligger skolan bland de högst rankade i landet vilket gör studentlivet rikt och levande. Vill du ha en klassisk amerikansk upplevelse med ett aktivt studentliv utan att kompromissa på utbildningens kvalitet är detta skolan för dig!

Ett studentliv för alla

Universitetet grundades redan år 1848 så skolan har över 1000 (!) etablerade studentföreningar och starka traditioner, perfekt för att maximera sin studietid. Det finns en mängd aktiviteter att ta del av, från gemenskapen i de olika ”sororities och fraternities” till äventyrsklubbar som bergsklättring, skidåkning och dykning. Varför inte prata i radio, hjälpa till att anordna den årliga vinterkarnivalen eller volontärarbeta tillsammans med andra passionerade studenter? Det finns helt enkelt något för alla på UW Madison.

Sport och UW Madison

Som utnämnd till den bästa amerikanska fotbollsstaden i USA är det inga konstigheter att matcherna på campus är en fest för alla. Det spelas musik på campus långt innan matchstart, det peppas, dansas och äts mängder av plockmat. Utöver amerikansk fotboll finns the Badgers (skolans maskot) representerade i lag inom volleyboll, friidrott, basket, gymnastik och 25 andra sporter. Det finns alltid en anledning att ta fram ansiktsfärgen, collegetröjan och heja fram skolans atleter till vinst.


Visa alla utbildningar med University of Wisconsin-Madison

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om University of Wisconsin-Madison
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

University of Wisconsin-Madison

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Student
jag tycker det är bra! trivs väldigt bra och tycker att universitetet är bra
Student
Vad tycker du om ditt val av CollegeUniversitet: Kanon! UW-Madison passar mig som handen i handsken och jag har Steven att tacka för det! Jag berättade att jag ville uppleva collage kulturen i USA och samtidigt gå på ett akademiskt bra universitet och jag kunde inte varit mer nöjd!*
Student
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från University of Wisconsin-Madison, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön