Visa allastudier.se som: Mobil
 Vancouver Island University

Vancouver Island Universitys vackra campus ligger i den fina kuststaden Nanaimo på östra sidan av Vancouver Island i Kanada. 1,5 timme med färja bort ligger Kanadas tredje största stad, metropolen Vancouver med myllrande folkliv, restauranger och klubbar. Från Vancouver Island University har du utsikt både över havet och öns maffiga bergskedja. Utbudet av utomhusaktiviteter är enormt med allt från mountainbike, vandring och fiske till skidåkning, paddling och segling. Vancouver Island har Kanadas mildaste klimat och här finns både soliga sandstränder och skidåkning på snötäckta bergstoppar. Vill du höja ribban och ha skidåkning i absolut världsklass ska du bege dig till skidorten Whistler utanför Vancouver, en av världens bästa skidorter år efter år.

Bra studentliv och samhörighet

Vancouver Island University värnar om sina internationella studenter och det finns fullt av aktiviteter och studentorganisationer att engagera sig i. Dessutom har VIU många skollag som deras studenter kan söka sig till. Av universitetets 20 000 studenter är ungefär 10 % internationella vilket gör att du känner samhörighet med andra studenter och integreras med de kanadensiska studenterna.

Arbeta under och efter studierna

Som internationell student i Kanada har du möjlighet att både arbeta på campus och utanför. Dessutom finns det möjlighet att stanna i Kanada och arbeta efter examen.

Om du studerar på ett studentvisum i Kanada får du jobba upp till 20 timmar i veckan på campus. Varje år erbjuder VIU Campus Career Centre över 300 jobb men eftersom det är många som vill ha dessa är det en del konkurrens och de flesta jobb är runt 10 timmar per vecka. The Centre for International Education erbjuder också en del arbete som till exempel ”International Student Activity Assistant” för att hjälpa till att planera och ordna events.


Visa alla utbildningar med Vancouver Island University

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Vancouver Island University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 1 recensioner.

Student
väldigt Nöjd. Staden är lite tråkig
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 1 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Vancouver Island University, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön