Visa allastudier.se som: Mobil

Om oss
Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor!

Vi ger dig:
Gratis rådgivning
Vi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra erfarna rådgivare hjälper dig att hitta en språkskola som passar just dig!

Kontakta oss för att boka gratis rådgivning på vårt kontor eller ställ dina frågor direkt per mail eller telefon.

Skolor och program av hög kvalitet
Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och vi har besökt hundratals skolor och arbetsarrangörer runt om i världen. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet till bästa möjliga pris. Skolorna vi jobbar med är godkända av kvalitetsorganisationer som Eaquals, IALC, British Council, Souffle, Ceele etc. Vi följer regelbundet upp skolornas kvalitet genom utvärderingar och besök. Blueberry är också certifierad partneragent inom IALC och medlem i ALTO en internationell intresseorganisation för språkresebyråer och språkskolor.

Trygghet
En stor fördel med att boka genom Blueberry är att du då får svenska konsumentregler på alla program som betalas direkt till oss. Det innebär bl.a. att om något går galet eller om det är något du inte är nöjd med så har du möjlighet att ta upp problem med oss eftersom vi är din arrangör. Bokar man själv så gäller istället det lokala landets regler.

Vi har genom vårt långa samarbete med skolorna byggt upp en viktig relation. Vi finns till hands för att hjälpa dig vid eventuella problem och skolorna lyssnar direkt på vad vi säger. En ensam student kan ha det mycket svårare.

Snabb service
Vår målsättning är att alltid ge dig bästa möjliga service på snabbast möjliga tid. Pröva oss gärna! När du bestämt dig för var du vill åka och anmält dig till oss så sköter vi det mesta. Förutom att boka program och boende åt dig så hjälper vi även till med CSN, försäkring samt information om visum, ankomst och mycket annat. Vi försöker också ge dig så mycket information som möjligt redan här på vår webbsida.

Förmånliga priser och villkor
Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt för att ge dig pengar över till annat. På de språkkurser vi erbjuder sätter vi priser i svenska kronor. 

Tack vare våra förmånliga avtal kan vi ofta ge dig samma eller lägre pris än skolorna själva.

Missa inte att vi på våra språkresor också ger en lägsta pris-garanti.

Om du ändå har svårt att få pengarna att räcka till så kan du ansöka om Blueberrys stipendium på 5000 kr. Nästan alla våra utbildningar är dessutom berättigade till studiemedel från CSN.


Visa alla utbildningar med Blueberry Språkresor

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Blueberry Språkresor
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör en intresseanmälan

För att få mer information från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön