Visa allastudier.se som: Mobil

Språkkurs i Tyskland

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Tyskland
Klassrum
Startdatum: Löpande - Tyskland

Språkkurs i Tyskland

Snötäckta alptoppar och levande städer

De senaste årtiondet har Tyskland klättrat på listan av besökta destinationer. Allt fler har upptäckt att Tyskland har mycket att ge då landet erbjuder ett varierande landskap med långa vita sandstränder i norr till snötäckta Alptoppar i söder. Framförallt har resandet till storstäderna Berlin, Munchen och Hamburg ökat och många söker sig nu hit för mer än bara en weekend. Tyska pratas i många länder, inte bara i Tyskland, och det är grymt språk att kunna!

Oktoberfest

Karaktäristisk umpa-umpa-musik och lederhosen hittar du på Münchens årliga Oktoberfest. En extraordinär folkfest där ölen flödar och gemenskapen sträcker sig över olika nationaliteter. Öl är tyskarnas nationaldryck och dricks mest här i hela Europa. Ett tyskt öl kräver också tysk mat. Det tyska köket är bastant. Korvar, fläskkött och surkål är mat som folket uppskattar. Skillnaden från södra Europas lätta kök är slående men faktiskt uppfriskande då det inte skulle passa i ett land som detta. Nej. Tyskland kräver något mer rejält.

Hamburg och Berlin

Tyskland har flera inflytelserika städer som är värda ett besök. Vad sägs om stämningsfulla julmarknader i Tysklands största hamnstad Hamburg? När någon säger Tyskland går associationerna snabbt till just Berlin - och visst finns det anledning till detta. Berlin är en spännande historisk huvudstad där andra världskriget och Berlinmuren plötsligt blir verklighet.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkkurs i Tyskland
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Tyskland från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkkurs i Tyskland

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: