Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa i Ecuador

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Ecuador
Klassrum
Startdatum: Löpande - Ecuador

Språkresa i Ecuador

Ett mångsidigt land

För att vara Sydamerikas näst minsta land har Ecuador häpnadsväckande mångsidig natur. På en och samma dag kan du besöka en lokal marknad uppe i bergen, spana på apor i Amazonas djungel, för att med solnedgången som sällskap avsluta dagen med ett dopp i Stilla Havet. Landets storlek tillåter dagar som dessa och det är nog därför många drömmer en hel livstid om att besöka Ecuador.

Jättesköldpaddor på Galapagos

Och så var det ju Galapagosöarna. Dessa öar, mitt i Stilla Havet, utgör hem för otaliga djur och växtarter. Det känns som en helt annan värld, en fantasivärld där människans villkor inte längre gäller och sjölejonen styr. Det känns fullt motiverat att Charles Darwin, öns kändaste besökare och skaparen av evolutionsteorin, tog många av sina exempel från just dessa öar i sin forskning. Här kan du i sann Darwin-anda utforska jättesköldpaddor. Med en stor nypa respekt såklart, för här lever man efter naturens villkor och regler.

Amazonas

Amazonas regnskog är nog den plats på jorden som kan presentera flest nyanser av grönt. Över dig skyddar ett ogenomträngligt naturligt skogstak dig från solen. Mitt framför dig ser du insekter av de mest hänförande färger som letar föda på ett blad stort som ett paraply. Om du korsar nästa flod kan du, om du är ytterst tyst och smidig, se en jaguarhona jaga mat till sina nyfödda ungar. I den ecuadorianska delen av Amazonas lever indianstammen Tagaeri. Stammen är en av få som inte har anpassat sitt liv efter världens utveckling, de lever fortfarande som nomader på samma sätt som deras förfäder gjorde.

Så sluta dröm. Upplev Ecuador och känn dig mer levande än någonsi

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa i Ecuador
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa i Ecuador från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa i Ecuador

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: