Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Berlin

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Berlin
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Berlin

Språkresa till Berlin

Språkresor till Berlin

Berlin är en stad i tiden, en trendig och dynamisk stad med ett trassligt förflutet . Berlin är staden ständigt förnyar sig och håller sig ständigt aktuell. Berlin inger respekt. Det är som någon man ser upp till, som varit med om mycket och kommit ut starkare. Man blir imponerad av avenyn Kurfürstendamm där restauranger och butiker ligger tätt och av att varuhuset Kaufhaus des Westens är Europas största näst efter Harrods i London. När det kommer till design, mode, musik och konst är Berlin att lita på. Du som gillar sena nätter blir inte heller besviken. Berlin är känt för sitt nöjesliv och vissa nattklubbar har öppet dygnet runt.

Att ta del av matkulturen i landet som man vistas i är en del av upplevelsen och vi utmanar dig att testa de klassiska tyska rätterna: korv, surkål, schnitzel och spätzle! Lugn, om du inte lockas av detta så erbjuder Berlin mat från världens alla hörn och många trendiga restauranger.

Berlinmuren

Europas historia kommer ikapp en i Berlin. Under andra världskriget delades staden upp i två delar till öst- och västberlin, mellan dem fanns en mur. Nu är muren borta sedan många år med undantag för vissa delar som sparats, för att man aldrig ska glömma. Efter att muren rivits behövde Tyskland en nystart och Berlin blev symbolen för det återförenade Tyskland. Även fast uppdelningen av staden är borta har öst och väst ändå viss karaktär som gör staden dynamisk och spännande.

I Berlin finns många grönskande parker. Tiergarten är stadens största park som tidigare var en skog där Berlins rika män brukade jaga. Nu är den omgjord till en prunkande trädgård och är en skön oas i Berlins bus och brus.

Berlin är samtida och modigt, vågar sticka ut hakan och tar revansch.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Berlin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Berlin från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Berlin

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: