Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Biarritz

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Biarritz
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Biarritz

Språkresa till Biarritz

Språkresor till Biarritz

Biarritz ligger i en av Frankrikes vackraste regioner med fina byar, långa sandstränder samt bergen Pyrenéerna med möjlighet till skidåkning och bergsklättring. Staden lockar med härliga restauranger, rikt kulturliv samt erkänd surfing vid dess vidsträckta stränder.

Från början var Biarritz en liten fiskeby tills den upptäcktes av Napoleon III och Eugenie i slutet av 1800-talet. De blev förälskade i regionens naturliga skönhet. Biarritz blev snabbt en fashionabel och välutvecklad seaside resort. Inte minst i England var det mode bland de rika att i början av 1900-talet åka till södra Frankrike och Biarritz. Under denna tid utvecklades arkitekturen i staden, det byggdes eleganta byggnader, kasinon och palats som idag är en del av Biarritz charm.


Surfparadis

Många år senare, 1957, så välkomnades de första surfarna från många länder i Europa och staden är idag känd som ett surfparadis tack vare sina långa sandstränder och fina vågor från Atlanten. Spanska gränsen ligger bara 20 minuter från Biarritz och erbjuder många trevliga utflyktsmål som San Sebastián, Guggenheimmuseet i Bilbao och Pamplona med sin kända festival San Fermin i juli.

Biarritz är idag en mysig stad med många restauranger, utekaféer och nöjesställen. La Grande Plage ligger mitt i staden och erbjuder härliga bad. Gatulivet är livligt med bland annat band som spelar, jonglörer, artister som målar i den gamla fiskehamnen och gatuteater. Mycket av detta försiggår på sommarhalvåret då invånarantalet ökar från vinterns 30 000 till sommarens 120 000.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Biarritz
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Biarritz från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Biarritz

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: