Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Kapstaden

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Kapstaden
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Kapstaden

Språkresa till Kapstaden

Språkresor till Kapstaden

Kapstaden visar sig moder jord från sin allra bästa sida. Naturlig skönhet som får den mest beresta att tappa hakan, där berg, hav och böljande fält tillsammans målar upp ett landskap som förefaller overkligt... Nyp dig i armen! Kapstaden kommer vara en av de mest verkliga städer du besökt.

Kapstaden grundades redan år 1662 av holländaren Jan van Riebeeck som fortfarande vakar över staden i form av en staty vid Foreshore. Staden karaktäriseras av dess multikulturella influenser där gamla historiska byggnader möter moderna höghus. Victoria Wharf är en naturlig mötesplats som sjuder av liv dag som natt. Här gnuggar fruktförsäljare och trendiga märkesbutiker axel med varandra medan gatumusikanter och mimartister står för underhållningen.

Galen utsikt och känt vin

För att få en spektakulär 360-graders utsikt över området kring staden rekommenderas ett besök till det imponerande berget "Table Mountain". Härifrån kan du se milsvida stränder, mötet mellan Indiska Oceanen och Atlanten vid Godahoppsudden och ett mönster av prunkande vinodlingar. Sydafrika producerar en stor variation av omtyckta viner och från Kapstaden är det inte långt till några av de mest kända vingårdarna i landet.

Surf och exotiskt djurliv

Kapstaden är berömt för sina surfvågor, här hittar du som nykläckt eller erfaren surfare utmaningar längs hela kusten. När du studerar här har du alla möjligheter i värden att utforska Sydafrikas spännande djurliv: titta på valar i Hermanus, besök naturreservat med babianer eller åk på safari i någon av nationalparkerna är bara några av alternativen som finns.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Kapstaden
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Kapstaden från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Kapstaden

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: