Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till La Rochelle

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
La Rochelle
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - La Rochelle

Språkresa till La Rochelle

Språkresor till La Rochelle

Frankrikes bronsmedaljör i antal besökare visar stolt upp sin oklanderligt vita fasad av kalksten som gör det blågröna vattnet om möjligt än mer skimrande. La Rochelle har ett spännande förflutet och spås en fantastisk framtid.

På Frankrikes västkust, bara tre timmar från romantikens huvudstad Paris, ligger La Rochelle eller La Ville Blanche (den vita staden) som den kärleksfullt kallas. Smeknamnet har den fått tack vare den spektakulära kritvita kalksten som finns i staden. Men låt inte namnet förleda dig; staden och dess omgivningar bjuder även på fin grönska. Den vackra kusten kantas av vikar, vitskimrande klippor och långa stränder.

Medeltida sjöfartsstad

La Rochelle grundades redan på 900-talet och kvar i dag finns stora delar av medeltidens byggnader med historier om dåtidens stad. Runt den gamla delen av staden och hamnen går en ringmur där tre bevakningstorn finns bevarade vilka berättar om stadens förflutna som viktig handels- och sjöfartsstad.

Fantastiskt kök

Staden är den tredje mest besökta staden i Frankrike och har ett stort utbud av caféer, barer, restauranger och biografer. Tack vare La Rochelles närhet till flera fina vindistrikt och havets skatter i form av fisk och skaldjur kan du förvänta dig något utöver det vanliga när det kommer till mat och dryck.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till La Rochelle
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till La Rochelle från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till La Rochelle

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: