Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till München

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
München
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - München

Språkresa till München

Språkresor till München

Välkommen till Bayerns huvudstad och södra Tysklands främsta metropol! I München lever folkloretraditioner och umpa-umpa-musik sida vid sida med designerbutiker och nybyggda industrier. Med sin livfulla atmosfär, restauranger, barer och affärer gör München till en av Europas mest spännande städer. Här kan du hitta shopping som motsvarar Milano och Paris, både i urval och prisklass.

Folkfest

Som en av Tysklands största universitetsstäder kan München skryta med ett ypperligt kultur- och nöjesliv. Och öl såklart! Här är ölbryggning nästintill en konst och höjdpunkten på året är Oktoberfest, en 16 dagar lång ölfest som är känd som världens största festival med över fyra miljoner besökare. Komiskt nog startar festen redan i September och pågår till den första söndagen i oktober. Festivalen inleds med en enorm procession genom staden och en ceremoni för årets första ölfat.

Staden och omgivningen

Om man vill ta en välbehövlig paus i nöjeslivet finns stora grönområden, sjöar, gallerier och museer. På under en timme kommer du till alperna för skidåkning i världsklass. I München finns en - för en storstad - ovanligt gemytlig och varm atmosfär som gjort denna stad till studenternas och turisternas älskling. München puttrar av liv och invånarna här vet minsann hur man njuter av livet. München har anledningen till att benämnas "Tysklands Italien".

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till München
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till München från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till München

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: