Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Quito

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Quito
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Quito

Språkresa till Quito

Språkresor till Quito


Ta dig upp på kullen El Panecillo (Lilla limpan) blicka ut över Quito och låt dig hänföras! Ecuadors huvudstad Quito ligger vackert belägen i en dal mellan bergen utmed de nedre sluttningarna av den vilande vulkanen Pichincha, på hela 2850 meters höjd över havet. Det gör staden till världens andra högst belägna huvudstad (efter La Paz i Bolivia), men kanske världens vackraste huvudstad på hög höjd. Du kan gott väl låta dig ta någon tid att ta in detta vackra samtidigt som du låter kroppen anpassa sig till den tunnare luften på hög höjd.

Välbevarade spanska kolonialkvarter

Från början var Quito en en stad byggd på inca-bebyggelse, idag en pulserande storstad på dryga 2,5 miljoner invånare. Däremellan satte de spanska erövrarna starka avtryck på staden från deras intåg på 1500-talet. Ett av de största arven från spanjorerna är stadens många kolonialbyggnader, kyrkor och katedraler. Dessa spanska kolonialkvarter är de bäst bevarade i Latinamerika och finns därför med på UNESCOs världsarvslista sedan 1978.

Hipp stad på frammarsch

Quito är, sitt starka historiska arv till trots, idag en hipp stad med stark framåtanda. Här hittar du mysiga bohemiska kvarter, en sprudlande och färgstark konstscen, ljuvligt god streetfood, kaféer och intressanta mikrobryggerier. Lägg därtill en livlig musikscen med en stark och sann gör-det-själv-anda där du allt från traditionell folkmusik till heavy metal. Quito har minst sagt mycket att erbjuda utöver det traditionella.

Ren spanska

Det sägs att spanskan i Quito är mycket ren jämfört med den spanska som talas på många håll runtom i Sydamerika. Ett stopp i Quito med spanskakurs är därför perfekt för dig som vill förbättra din spanska innan du ger dig ut för att ska utforska den sydamerikanska kontinenten.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Quito
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Quito från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Quito

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: