Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresa till Taipei

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Taipei
Flexibelt
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Taipei

Språkresa till Taipei

Språkresor till Taipei

Välkommen till Taipei, en av Asiens modernaste städer! Bli en av de första som upptäcker Taipeis charm. Du kommer inte att ångra dig.

Taipei med sina 2,6 miljoner invånare (7 miljoner om man räknar med förorter) är en vibrerande och spännande stad med mycket att erbjuda. Taipei har allt, oavsett vad du är intresserad av så finner du det här; små traditionella kvarter, de höga skyskraporna, fantastisk shopping och bra nattliv.

Kultur i Taiwans huvudstad

Taipei har ett stort utbud av aktiviteter året runt så det finns ingen risk för att du ska sitta och rulla tummarna. För filmintresserade så hålls The Golden Horse Chinese Language Film, Asiens motsvarighet till amerikanska Oscars. Passa på att se Asiens ledande skådespelare under denna glittrande och glamourösa festival som hålls i årligen runt november och december. Utöver film kan Taipei även skryta med många av sina fina museer, bland annat innehar National Palace Museum världens bästa samling av kinesiska antikviteter.

Så som alla större asiatiska städer så finnas det många spännande marknader i Taipei, varför inte besöka någon av deras nattmarknader och vandra runt bland alla mat-och butiksstånd.

Säkerhet och kommunikation

Överlag är Taipei en mycket säker stad och ren stad, även på natten. Man har ett mycket välutvecklat buss-och tunnelbanesystem. Alla stationer annonseras både på mandarin och engelska så du behöver inte vara oroligt för att åka vilse innan du har lärt dig mandarin.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresa till Taipei
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Taipei från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Språkresa till Taipei

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: