Visa allastudier.se som: Mobil

Studera engelska i London

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Kurser
London
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: Löpande - London

Studera engelska i London

Språkresor till London
London. Som ett brokigt lapptäcke av olika nationaliteter samlas folk i London för kärleken till staden. Det är inte konstigt att folk blir kvar.
Få städer har den dragningskraft som London har. Som en magnet drar den åt sig människor från hela världen som alla vill ha en liten bit av London.

Shop 'til you drop
Shopping kan man säga är en av Londons styrkor, gör det kungligt på Harrods, Austin Reed, Burberry och Rigby & Peller eller mer plånboksvänligt på någon av Londons hundratals secondhandbutiker. Poängen är att det finns något för alla.

Londons matscen
London är en av de gastronomiska huvudstäderna i världen, mycket på grund av stadens internationella matlagningsscen som tilltalar kockar från världens alla hörn. Att slå upp dörrarna till en klassisk engelsk pub är som att se ett London i miniatyr: uppklädda damer, vägarbetare och förfestande studenter trängs under samma tak i en öppenhjärtig atmosfär som får den stelaste svensk att känna sig som hemma. Att leva och studera i en stad som denna ger dig omåttlig inspiration och tillgång till mesta av det bästa.

Stadens hjärta
När du studerar i London kommer du upptäcka att det finns massor att se och uppleva, det stora dilemmat är vad man ska välja. Några av Londons landmärken är obligatoriska, som Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Hyde Park, Picadilly Circus ch film- och popstärnor på Madame Tussauds. Om du missar dem har du missat lite av Londons hjärta.

Grön storstad
London har allt vad man kan begära av en storstad, lägg till att den består av 30% grönområden, så förstår du vilken fantastisk stad detta är. Engelsmännen är mycket intresserade av trädgårdar i olika former och den kanske mest intressanta botaniska trädgården i London är Chelsea Physic Garden. "Den som är trött på London är trött på livet" finns det ett talesätt som säger. Det kan verka dramatiskt men efter att du tillbringat en tid här kommer det låta vettigt. Tro oss.

Blueberry Språkresor erbjuder fyra olika skolor i London:

 • EC 30+
  En språkskola för dig som är 30+ och vill studera med jämnåriga i London.
 • IH London Executive Centre
  Affärsengelska för studenter med hög krav på kvalité.
 • LSI London Central
  Läs engelska mitt i storstaden London, ett stenkast från Tottenham Court Road.
 • LSI London Hampstead
  Plugga engelska i lummiga London Hampstead, bara 15 minuter från centrum.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om ossVi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Vi ger dig:Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera engelska i London
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Studera engelska i London, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön