Att studera på College

Bluechip Education
Sammanfattning
Högskola / Universitet
USA
Klassrum
Startdatum: Löpande - USA

Att studera på College

Det finns många fördelar med att studera på college i USA. Bra språkkunskaper och en akademisk examen är det man tänker på i första hand. Men collegestudier i USA är lite speciellt och leder ofta till en personlig utveckling som är av speciellt stor betydelse för framtiden. För idrottsstudenter tillkommer dessutom en stark idrottslig utveckling!

Att studera på college i USA ger dig:

  • Personlig utveckling och nätverkande

Att studera utomlands är bra för den personliga utvecklingen. Att klara av att plugga i en främmande miljö ger självförtroende och visar på förmåga att arbeta i grupp med andra nationaliteter. Många tycker att de kulturella upplevelserna är intressanta. Studiekamrater blir ofta vänner för livet och bildar ett personligt nätverk som kan få stor betydelse som kontakter i framtiden.

  • Flexibel utbildning

Eftersom collegesystemet i USA är extremt flexibelt och erbjuder så många alternativa program och studievarianter finns det många fler möjligheter till en unik utbildningsprofil. Erfarenheten visar att arbetsgivare uppskattar USA-utbildning mycket positivt.

  • Språkkunskaper

Att studera på college i USA ger förbättrade kunskaper i engelska. Erfarenheter visar att både teoretiska och praktiska kunskaper blir bättre, vilket gör det lättare att få jobba med utlandsfrågor eller få anställning i utländska företag i framtiden.

  • Jobberfarenhet i USA

Vill man jobba ett år efter examen från college i USA så finns möjligheten och det kan bli ett riktigt trumfkort i en CV när det gäller konkurrens om jobb. Arbetslivserfarenhet kan vara svår att få i unga år!

Bluechip Education

Historien om Bluechip börjar 1991, när Joakim Frisk kom hem efter att ha studerat och jobbat sju år i USA och fyra år i Australien. Det var erfarenheterna från collegeidrotten i USA som bildade grunden för verksamheten i Bluechip Education, Sveriges...


Läs mer om Bluechip Education och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Att studera på College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Bluechip Education

Västra Vägen 5
475 42 HÖNÖ GÖTEBORG

Recensioner

Det finns inga recensioner för Att studera på College

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att studera på College från Bluechip Education, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön