Visa allastudier.se som: Mobil
BRT Panorama Competence AB

Vi realiserar affärsmålen genom utbildning och kompetensutveckling hjälpa våra kunder att synliggöra de önskade resultaten för verksamheten, vägen dit och vad som krävs hos var och en för att lyckas. Panorama ser sig idag som en av ytterst få aktörer på marknaden som aktivt driver och inför medvetandet om att beteendeförändring är det som skapar resultat så fort människor är inblandade.

Vi vill alltså hjälpa företag och individer att säkerställa mätbara resultat av kompetensutveckling och utbildning. Det vill vi göra genom att införa en process där alla deras uttalade utbildningsbehov blir faktiska och konkreta förbättringsbehov.

Allt som vi här på Panorama erbjuder har alltså sin utgångspunkt i individer och medarbetarnas perspektiv med syfte att företaget ska kunna nå eller överträffa sina mål. Att utgå från individerna är nödvändigt eftersom det trots allt är var och en av medarbetarna som är avgörande för om ett företag som helhet ska kunna öka sin prestation.


Visa alla utbildningar med BRT Panorama Competence AB

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ekonomi Utbildningsform Längd Ort
Certifierad ekonomiassistent Distans Distans

Visa alla

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om BRT Panorama Competence AB
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

BRT Panorama Competence AB

Västra Henriksborgsvägen 15
131 72 Nacka

Mobil 0704827408
www.panoramacompetence.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sofie
Vill bara säga wow, så tacksam över att fått ta del av denna grymma utbildning som jag just avslutat. Var en behaglig känsla och kändes tryggt med det lättanvända pedagogiska upplägget som var väldigt lättöverskådligt. Fanns inga tvivel om nästa steg eller vad man skulle göra. Gillade detaljen med att man blir grönmarkerad/ checkad för varje li...
Visa hela
Robert
Tycker jag att kursen gå bra och tycker att det är roligt så länge. Kämpa på att klara den så fort som möjligt. Tack att ni delade viktig information om kursen.
Isabel
Jättebra kurs med tydligt och lättförståeligt upplägg. Bra föreläsare som gör innehållet intressant och enkelt att greppa. Jag som nybörjare utan någon erfarenhet av ämnet tidigare är imponerad av hur föreläsarnas engagemang gjorde alla delar i kursen roliga och lärorika. Jag tar med mig massa nyvunnen kunskap och ett väckt intresse för ekonomi...
Visa hela
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från BRT Panorama Competence AB, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön