Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Fullerton
Engelska
Startdatum: Löpande - Fullerton

International Business

Studerar du International Business är gemensamt för många att de får en internationell karriär där du reser mycket och bedriver verksamhet över hela världen. Södra Kalifornien (där skolan ligger) är ett stort internationellt business center och det finns stora möjligheter att jobba med internationell försäljning, avtal och distribution. Eller så kanske du reser med ditt jobb för att samordna internationella mässor. Så småningom kanske du även blir befordrad till chef för internationella operationer.

För att förbereda sig för denna karriär måste du ha kunskaper inom företagsekonomi samt internationella affärer. För att kunna kommunicera effektivt måste du känna till ett främmande språk och hur det används i näringslivet. En Bachelor i International Business förbereder dig inför detta och erbjuder dig att studera kinesiska, franska, tyska, japanska, portugisiska och spanska.

Examen & Intyg

BA

California State University Fullerton - Study Abroad

Cal-State Fullerton ligger nära LA och är en utav de högst rankade skolorna i landet då det gäller antalet examinerade studenter. Cirka 36 000 studenter väljer just denna skola och många studenter går även vidare och doktorerar, vilket visar att studienivån...


Läs mer om California State University Fullerton - Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

California State University Fullerton - Study Abroad