Chas Academy

Chas Academy - en yrkeshögskola för en framtid inom IT 

Vi kan IT.. Och snart kan du också det. Med pedagogik och kunskap stöttar våra branschledande huvudlärare våra studerande i resan från drömjobb till verklighet. Här på Chas Academy är vi ett sammansvetsat gäng som drivs av samma mål - att skapa den bästa yrkeshögskolan med moderna IT-utbildningar som leder till en ny karriär. Som del av det ledande bolaget inom IT, Chas Visual Management, har vi över 10 års branscherfarenhet i ryggen och ett engagerat nätverk vid vår sida. Välkommen att joina oss på Chas Academy! 

Undervisningen 

Vår undervisningsmetod är inte bara en serie lektioner - det är en resa. Genom att fokusera på projektarbete, väglett av våra lärare, skapar vi en lärandemiljö som efterliknar den verkliga arbetsvärlden. Varje dag på schemat innebär inte bara teoripass och handledning, utan framför allt konkreta resultat av ditt arbete. Det är genom denna modell som du snabbt ser din kompetens blomstra och du ser din framtida karriär komma allt närmre. 

Vi är lyhörda för våra studerandes behov, vår flexibla studiemiljö och möjligheten att forma din utbildning genom LIA (Lärande i Arbete) och examensarbete ger dig kontroll över din egen väg. Vi tror på att ge dig verktygen för att påverka inte bara dina två år hos oss utan även din framtid. Din resa mot världens bästa bransch startar här.

En modern utbildning på flera orter 

"En modern utbildning på fler orter" erbjuds genom Chas Academys Chas Extended-utbildningar, som är en satellitutbildning av vissa av våra utbildningar i Stockholm. Med klasser fördelade över hela Sverige, från Luleå till Malmö, kan studerande från olika städer delta i samma kvalitetsutbildning. Varje stad har ett lokalt team, och studerande träffas regelbundet på platser som Strawberry hotell. Detta format säkerställer att alla studerande, oavsett var de bor, får samma högkvalitativa utbildning och tillhörighet till en inspirerande lärandemiljö.


Visa alla utbildningar med Chas Academy

Utbildningar

Yrkeshögskola
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
DevOps Engineer Klassrum 2 år Stockholm
Frontendutvecklare
Fullstackutvecklare JavaScript Klassrum 2 år Stockholm
Programmering
Fullstackutvecklare Open Source Klassrum 2 år Stockholm
Systemvetenskap
Frontendutvecklare för mobil och webb Klassrum 2 år Stockholm
UX-design
UX/UI-designer med frontendkompetens Klassrum 2 år Stockholm
Yrkesutbildning
Data / IT
.NET-utvecklare
Fullstackutvecklare. NET Klassrum 2 år Stockholm
Systemvetenskap
Systemutvecklare C/C++ Klassrum 2 år Stockholm

Vanliga frågor

  • Ja, alla fullstackutbildningar finns i Stockholm där våra nyrenoverade lokaler ligger mitt i Globen Shopping vilket ger bra förbindelser till kollektivtrafiken och är lätta att ta sig till. Vi har öppet för alla våra studerande på veckorna oavsett om man har lektion eller inte, så är man alltid välkommen att studera i våra inspirerande aktivitetsrum och grupprum.

  • Chas Academy erbjuder två utbildningar inom mjukvaruutveckling. Systemutvecklarutbildningen inriktar sig på att skapa avancerade program med C och C++, fokuserande på att bygga robusta system. DevOps Engineer-utbildningen kombinerar programmering med systemhantering, täckande kodskrivning och underhåll av nätverk och system. 

  • En webbutvecklare fokuserar specifikt på att utveckla webbapplikationer och webbplatser, ofta arbetande med teknologier som HTML, CSS och JavaScript. Mjukvaruutvecklare har en bredare roll som kan inkludera utveckling av olika typer av programvara, inte bara begränsat till webb. De kan arbeta med system, applikationer och mjukvarulösningar som sträcker sig bortom webbplattformar.

  • Vi har två utbildningar inom webbdesign: Frontendutveckling och en kombinerad UX/UI-design och frontend. Den kombinerade UX/UI-design och frontend-utbildningen innebär arbete med projektledning, användarupplevelse och utveckling, vilket ger en bredare roll medan frontend-utbildningen har fokus på utvecklingen av designen. Alla utbildningar inom webbdesign erbjuder kreativa karriärmöjligheter.

  • Ja, alla våra utbildningar inom webbdesign finns i Stockholm. Vår Frontend-utbildning finns även i Malmö, Sundsvall, Umeå och Skellefteå.

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Chas Academy
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Chas Academy

Elektravägen 29
126 30 Hägersten

Tel: +46 0103001212
chasacademy.se

Recensioner

Det finns inga recensioner för Chas Academy

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Chas Academy, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön