Visa allastudier.se som: Mobil

Vi på Collegeservice har mer än 10 års erfarenhet av utlandsstudier. Vi engagerar oss i dig som enskild student för att hitta ett så förmånligt stipendium som möjligt som stämmer överens med dina förutsättningar, både idrottsligt och akademiskt.

Vi informerar dig genom hela ansökningsprocessen med allt vad den innebär såsom stipendium, ansökningshandlingar, språktest, antagningsprov, studentvisum, CSN, försäkring, boende mm.

Vid sidan av vår arbetlivserfarenhet har vi som föräldrar personlig erfarenhet av ungdomar som studerar på college. Vi vet därför vilket stort beslut det är att ta!

Vi har tillsammans olika erfarenheter kring ansökan till college, kontakt med de olika institutionerna för amatörregistrering, de akademiska kraven samt den praktiska delen som rör själva ansökningsprocessen.

Genom vår kombination av utlandsstudieerfarenhet kompletterar vi varandra på ett sätt som gynnar dig som student.

Utlandserfarenhet är en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. I stort sett samtliga arbetsgivare efterfrågar egenskaper som förmåga, social kompetens, anpassningsbarhet och initiativförmåga.

Det är samma egenskaper de tror att studenter som studerat eller praktiserat utomlands utvecklar. Detta visar svenskt Näringslivs rapport ¨Arbetsgivarens syn på utlandserfarenheter¨.

Kontakta oss för att veta mer om att studera och idrotta i USA!

Visa alla utbildningar med College Service Sweden

Utbildningar

Hitta till utbildaren

College Service Sweden

Fjallens Gard
177 45 Stockholm