Visa allastudier.se som: Mobil

KOCKUTBILDNING PÅ CULINARY ARTS ACADEMY SWITZERLAND

Är du redo att utmana dagens kulinariska upplevelser? Drömmer om en internationell karriär? Och få en studietid fylld med upplevelser i världsklass? Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta utbildare inom hotellstudier och kulinarisk konst. I meckat för hospitality, Schweiz, erbjuder vi internationella hotellutbildningar med den traditionella Schweiziska fingertoppkänslan.

Låt Culinary Arts Academy Switzerland ge dig verktygen att utveckla din egen identitet och vara med bland de bästa i branschen.  Långa traditioner, moderna tränings kök och köksfaciliteter, beläget i hjärtat av Europa, kombinerat med passion och hängivelse för det absolut bästa gör att Culinary Arts Academy Switzerland kommer att ge dig de ingredienserna du behöver för att skapa en kreativ kulinarisk karriär. 

Små klasser och tätt samarbete ger eleven den personliga uppmärksamheten som behövs för att utveckla en kreativ och individuell kock. Genom att praktisera i skolans fine-dining restaurang får man, under teoriterminen, med sig den praktiska erfarenhet man behöver för att vara väl förberedd inför sin praktiktermin.

Vi är uppdaterade! Därför sätter skolan stor vikt i att arrangera utflykter till restauranger, vingårdar, matproducenter, mässor och gastronomiska events. Allt för att erbjuda studenterna möjligheten att inspireras och skapa nya matkulturer!

Efter avslutat program har studenten: 

  • 1 års arbetslivserfarenhet
  • 2 rekommendationsbrev
  • 1 Kandidatexamen från USA
  • 1 Kandidatexamen från Schweiz

Visa alla utbildningar med Culinary Arts Academy

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Culinary Arts Academy
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret


Gör en intresseanmälan

För att beställa information från Culinary Arts Academy, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön