Inköpare

Distanslära
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
1 termin
24 900 SEK inkl. moms
Distans
Startdatum: Löpande starter - Distans
Inköpare

Inköpare

Bli operativ inköpare

Distansutbildning Inköpare är en heltäckande och aktuell utbildning som riktar sig till dig som vill arbeta som inköpare, antingen på ett företag eller på en organisation.

Du får lära dig hela inköpsprocessen och dess olika fokus och strategier så som förutsättningarna för en inköpare, hur man arbetar som inköpare, genomför en inköpsprocess och hanterar leverantörer.

I utbildningen ingår förinspelade föreläsningar, specialanpassat kursmaterial, reflektionsuppgifter och vägledning av vår ämnesexpert och lärare Lennart.

Detta ingår

Studietid som motsvarar en termin och tillgång till utbildningen i två år.

  •   Inspelade föreläsningar
  •   Digital litteratur
  •   Reflektionsövningar
  •   Diplom

 Ämnesexpert: 

Förinspelade föreläsningar med aktuella kunskaper.

 Pedagogiska lärare: 

Pedagogisk vägledning av yrkeshögskolelärare med kunskaper inom ämnet.

 Videoföreläsningar

Titta på 14 förinspelade föreläsningar av högsta kvalitet som kan ses både på datorn och mobilen så många gånger du behöver. 

 Reflektionsövningar

Reflektionsövningar 

Reflektionsövningar av de olika blocken för att kunna säkerställa din kunskapsnivå.

 Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater.


Möt ämnesexperten

Lennart Borghagen

Lennart Borghagen

Lennart Borghagen har lång erfarenhet som lärare inom inköp och upphandling. Han har dessutom mångårig erfarenhet av att verka i både inköpsrådgivande och inköpsutförande yrkesroller, och har arbetat under stora delar av sitt yrkesliv som både anställd inköpare/upphandlare och som inköpskonsult.  

Han har tidigare varit inköpsdirektör vid Försvarets materielverk och därefter som inköpskonsult upphandlat bland annat  IT-tjänster, medicinsk utrustning, tunnelbanetåg och regionaltåg. Lennart är i grunden civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola samt har därtill utbildning i affärsjuridik, företagsekonomi, pedagogik och förhandlingsteknik.

Lennart gillar lärarrollen och strävar alltid efter att kunskapsskillnaden mellan vad som lärs ut och vad studiedeltagaren tar in, ska bli så liten som möjligt. Han är sedan lång tid en populär och efterfrågad föreläsare på seminarier och kurser inom sitt fackområde inom såväl företagsvärlden som inom offentlig sektor.

Lennart kommer, till dig som väljer denna utbildning, att dela med sig av sin
både breda och djupa kunskap och mångåriga erfarenhet av inköpsprocessen och dess genomförande från behovsanalysen till och med inköpsavtalet vid upphandling av såväl varor som tjänster.

Distanslära

Distanslära - För dig som är i behov av kompetensutveckling för att konkurrera på dagens arbetsmarknad.

Distanslära erbjuder en unik utbildningsform genom att förenaämnesexperter, utbildade lärare och teknik. Genom dagens teknik erbjuder vi flexibilitet, lättillgängliga föreläsningar med auto-transkribering och digital litteratur för att kunna studera var som helst, när som helst.  Distanslära strävar alltid efter att...


Läs mer om Distanslära och visa alla utbildningar

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner

Mütair Tahir
(5)

Mycket nöjd

Lukas Hansson
(5)

För mig personligen, har kursen varit otroligt givande. Innehållet är mycket intresssant och pedagogiskt utformat. Jag jobbar idag inom inköp, med huvudinrikting anskaffning, daglig kontakt med leverantör, planering, lägger beställningar mm. Kursen ger mig givande perspektiv och kunskap om områden jag inte än är involverad i. För att kunna ta yt...

Visa hela
Malin Tjärnkvist
(5)

Tycker att det är en jättebra kurs med en mycket bra lärare och en mycket bra Admin som ger snabb återkoppling. Utbildningsmaterialet är väl genomarbetat och föreläsningarna mycket lärorika och intressanta.