Visa allastudier.se som: Mobil

Microsoft 365 Developer

EC Utbildning
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Solna
400 yh-poäng
Heltid

Microsoft 365 Developer

Microsoft 365 Developer

Har du hört talas om ett företag vid namn Microsoft? Sannolikheten att du svarar "JA" på den frågan är troligtvis stor och du är i så fall inte ensam. Idag använder sig många företag av Microsoft 365:s applikationer och molnbaserade tjänster så som; SharePoint, Teams m.m. Därför är behovet av specialiserade utvecklare med spetskompetens inom plattformen är av den anledning hett eftertraktade!

Din framtida yrkesroll

Det här kan vara du om två år:

Som Microsoft 365 Developer arbetar du som utvecklare med specialistkompetens inom Microsoft's produkter. Detta innebär att du ofta arbeta i ett team där ni tillsammans utvecklar och anpassar Microsoft's applikationer med målet att skapa så mycket nytta det bara går för kunden. Beroende på vad du själv föredrar så kan du ha en roll med mer fokus på utveckling och rådgivning där du främst arbetar med att ta fram nya lösningar för företagskunder. Men du kan också välja en roll med mer fokus på förvaltning, där du ser över och underhåller driften.

Du kommer kunna arbeta som:

  • Microsoft 365 Specialist
  • Utvecklare inom Microsoft 365
  • Administratör inom Microsoft 365

Varför ska du gå en YH-utbildning till Microsoft 365 Developer?

Microsoft 365 innehåller alla bekanta Office-appar – på ett och samma ställe. Drivkraften bakom dessa produkter är att hjälpa människor att arbeta bättre och smidigare genom att erbjuda bl.a. innovativa appar och intelligenta molntjänster. Som Microsoft 365-specialist hjälper du företag att få ut det bästa av dessa digitala lösningar för att de på så vis ska kunna öka sina förutsättningar att vara konkurrenskraftiga och utvecklas i samma takt som omvärlden. I rollen som Microsoft 365 Developer kommer du därför att vara avgörande för ett fungerade IT-klimat så länge som Microsoft fortsätter att vara en aktörer inom området.

Om utbildningen

Utbildningen är en heltidsutbildning. Du som studerande kommer även att genomföra en del av utbildningen ute på företag, så kallad LIA (lärande-i-arbete). Under denna del av din utbildning har du verkligt bra möjligheter att nätverka och knyta värdefulla kontakter inför kommande arbetstillfällen.

Förkunskaper

För att söka till denna utbildning krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier. Dessutom behöver du uppfylla den särskilda behörigheten som innebär minst betyget E/G/3 i:

  • Matematik 2, 100p
  • Programmering 1, 100p

Eller motsvarande kunskaper.

EC Utbildning

Nära samarbete med företag ger chans till jobb

EC Utbildning - We love IT!Vill du jobba i den expansiva IT-branschen?Då är EC det självklara valet! Vi på EC är experter inom IT. Bli en av oss du med! Hos EC erbjuds attraktiva IT-utbildningar inom bland annat Java, Sharepoint, Frontend,...


Läs mer om EC Utbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Microsoft 365 Developer
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Microsoft 365 Developer

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Microsoft 365 Developer från EC Utbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön