Visa allastudier.se som: Mobil

Examensarbete, magister. Östkyrkliga studier.

Enskilda Högskolan Stockholm
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Södertälje
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Södertälje

Examensarbete, magister. Östkyrkliga studier.

Kursen skall fördjupa den studerandes förmåga att i form av ett uppsatsarbete självständigt analysera, bedöma och hantera ett kvalificerat problem eller en kvalificerad frågeställning som kan räknas till det religionsvetenskapliga forskningsområdet. I kursen behandlas teori och metod som ligger till grund för i sammanhanget relevant vetenskaplig kunskapsutveckling. Ett viktigt inslag är även att tillsammans med andra analysera och reflektera över utformningen av olika typer av forskningsuppgifter.

Förkunskaper

Godkänt examensarbete i teologi/religionsvetenskap på kandidatnivå. Kurser i teologi på avancerad nivå om minst 30 hp, varav minst 15 hp inklusive Vetenskaplig teori och metod, 7,5 hp i det ämne som examen inriktas mot. Dessutom kunskaper i svenska och engelska motsvarande kraven för grundläggande behörighet.

Enskilda Högskolan Stockholm

Välkommen till Enskilda Högskolan Stockholm! Vid EHS bedrivs utbildning i mänskliga rättigheter och religionsvetenskap/teologi. EHS blev pionjär genom att 1997 vara den första högskolan i landet att erbjuda ett tvärvetenskapligt utbildningsprogram i mänskliga rättigheter. Högskolan har kandidat- magister- och masterexamen...


Läs mer om Enskilda Högskolan Stockholm och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Enskilda Högskolan Stockholm


Recensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete, magister. Östkyrkliga studier.

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön