Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
2-48 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm

Videoreportage

Franska i Lyon

Lyon har många olika sidor och staden är kulturstad och historisk stad på en och samma gång, men även studentstad och här finns hur mycket som helst som kan locka besökare av olika slag. Du får bland annat absolut inte missa Fête des lumières, när monument och olika platser lyses upp i olika färger.

Under de senaste 30 åren har Lyon vuxit väsentligt och idag är staden den näst största i Frankrike. En språkresa till Lyon garanterar en fantastisk upplevelse. Staden anlades för mer än 2000 år sedan och gallernas gamla huvudstad har lyckats bevara ett kulturarv utan motstycke. Lyonborna är mycket stolta över sitt förflutna och anordnar på sommaren Nuits de Fourvière, en kulturfestival med antikteater för att hedra bröderna Lumière, filmkonstens upphovsmän.

Det är bara att njuta hejdlöst! Denna kosmopolitiska stad tar även emot fler än 100 000 studenter varje år som gärna vill roa sig tillsammans med studenterna på språkskolan. Efter fransklektionerna kan ni träffas på Bellecour, lyonbornas mötesplats och det största bilfria torget i Europa.

Lägg även märke till att Lyon är en gastronomistad utan motstycke. Med de tusentals restauranger som finns här kan du omöjligt undvika den franska eller internationella kokkonsten. Om du vill ha en kulturell och rolig språkresa med mycket god mat, ska du åka till Lyon!
För mer information om språkresor till Lyon, vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning erbjuder språkresor för studenter och vuxna över 18 år. Nivåanpassade språkkurser med olika kursalternativ, från 1 vecka upp till 1 år. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor i över 40 länder erbjuder vi skräddarsydda språk- och utbildningsprogram på över...


Läs mer om ESL Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar

Facebook ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Franska i Lyon
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Franska i Lyon, fyll i följande uppgifter: