Visa allastudier.se som: Mobil

Språkresor för dig över 30 år

ESL Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
Varierande
Heltid/Deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm

Språkresor för dig över 30 år

SPRÅKRESOR FÖR DIG ÖVER 30 ÅR

Exklusivt för dig som är ute i yrkeslivet och önskar att friska upp dina språkkunskaper – eller att börja lära dig ett nytt språk – samtidigt med att få ut mesta möjliga av din semester eller vidareutbildning, har ESL lanserat ett helt nytt program med språkkurser utomlands för dig som fyllt 30 år.

Kurserna 30+ är ett helt nytt program, som svara mot en allt större efterfrågan från de som inte längre är 20 år, men som fortfarande tycker lika mycket om nya upplevelser, att festa, att träffa nya människor och att skapa nätverk.

För att kunna anmäla sig räcker det med att ha fyllt 30 år och att ha lust att lära sig, eller att förbättra, ett språk. Är det så i ditt fall, tveka då inte att gripa tillfället!
ESL - Språkresor för dig över 30 år
Språkresorna, som speciellt tagits fram för dig som fyllt 30, ger dig möjlighet att:

Dra nytta av kvalitetskurser i språk tillsammans med personer med samma intressen som du själv.
- Utöka ditt nätverk genom att träffa deltagare från andra kulturer och med olika synsätt.
- Komma bort från den dagliga rutinen i arbetet eller i studierna.
- Göra en aktiv semester och upptäcka en ny kultur genom språket.
- Göra snabbare framsteg för att nå dina språkmål.
- Boosta din potential i en globaliserad värld.
- Investera i din framtid!

London Central 30+
Kurserna 30+ är disponibla hela året hos vår partnerskola EC London och är speciellt utformade för studenter över 30 år som vill ge sin engelska en skjuts framåt, komma över en språkblockering, eller koppla språket till konkreta situationer i sin yrkesutövning.
Boendet har också valts ut med omsorg för att ge deltagarna tillfälle att uppleva en stimulerande omgivning under sin vistelse. Och vad gäller fritiden, kan du njuta av huvudstaden med sina fantastiska museer, teatrar, märkesboutiquer och inneklubbar. Ett tillfälle till fantastiska möten med studenter i din egen ålder från världens alla hörn!

London Camden - Kentish Town 30+
Vår partnerskola Tti School of English, erbjuder också ett program 30+ på bara några steg från Camden Town, ett av Londons mesta innekvarter.

Canterbury 30+
Medeltidsstad med en själ, very british. Denna fantastiska universitetsstad ligger i hjärtat av grevskapet Kent. Med London på en timmes avstånd med tåg, placerar sig Canterbury högt på topplistan för de mest uppskattade städerna för en språkresa 30+. Vår partnerskola välkomnar dig i en klassisk och stimulerande miljö.

Malta 30+
Njut av en språkresa 30+ till Malta och hämta krafter under solen medan du upptäcker en ö full av charm och en typisk medelhavslivsstil. Lektionerna kan inriktas på affärsspråk eller helt enkelt på att förbättra dina allmänna kunskaper i engelska.
Ett litet plus: barntillsyn erbjuds familjer vars föräldrar deltar i en kurs 30+ (disponibelt under sommaren mot tillägg).

New York 30+
Ett idealiskt resmål för trettioåringar, staden som aldrig sover och som låter dig kombinera dina intressen - oavsett vilka - med att förbättra din engelska.
I hjärtat av Manhattan kan du lätt ta dig omkring i New York för att upptäcka staden som inte sätter några gränser.

Toronto 30+
Med Ontariosjön som fond erbjuder dig staden en angenäm livsstil och ett varierat nattliv. Till detta kan du lägga en multikulturell miljö och en välkomnande stadskärna – du kommer att älska din språkresa 30+ till Toronto!

SOMMARKURSER 30+

Sommarprogram 30+ på Irland: Dublin och Galway. 
Under juli och augusti erbjuder vi kurser 30+ i hjärtat av två av Irlands vackraste städer: Dublin och Galway. Låt dig fyllas av den trendiga och kosmopolitiska atmosfären i den irländska huvudstaden, eller upptäck det mer traditionella Galway och dess legendariska historia. Om du inte kan bestämma dig för vilket alternativ, kan du också kombinera de två resmålen genom att välja alternaivet ”Östkust/Västkust”.

Märk att dessa kurser i princip följs av trettioåringar. Det kan dock hända att yngre deltagare integreras i programmet, som emellertid till största del frekventeras av åldersgruppen 30+

Möt sommaren i Berlin
Trettioåringarna - generationen som föddes medan Berlinmuren ännu fanns - uppskattar speciellt den kreativa vind som blåser i staden sedan några år tillbaka. Musik, utställningar, kaféer och trendiga restauranger - din språkresa kommer att bekräfta det: Berlin är inne! Och en vacker sommarkväll kan du känna närvaron av David Bowies och Iggy Pops andar …

OBS: Dessa kurser är i princip för trettioåringar. Det kan dock hända att någon yngre integreras i gruppen, som emellertid består av en majoritet av deltagare över 30 år.

Sommarprogram 30+ i Valencia
Under hela sommaren kan du njuta av Valencias härliga klimat och fantastiska kulturarv, samtidigt som du tar en kurs i spanska med personer som liknar dig: dynamiska trettioåringar som har lust att upptäcka och att lära sig språk.

Märk att dessa kurser i princip följs av trettioåringar. Det kan dock hända att yngre deltagare integreras i programmet, som emellertid till största del frekventeras av åldersgruppen 30+

Alla våra program Business Language Training
Kings Los Angeles (25+ programme)
Brooklyn School of Languages, New York
BELS Gozo, Malta
Incredible English, Goa
Alpadia, Lyon
France Langue, Bordeaux
Azurlingua, Nice
Habla Ya, Panamá City
Habla Ya, Boquete
Don Quijote, Playa del Carmen
Expanish, Buenos Aires
Babilonia, Taormina
Cultura Italiana, Bologna
CIAL Centro de Linguas, Lisboa
NovaMova Int. Language School, Kiev

Som komplement till våra program 30+ erbjuder vi programmet Hemma hos läraren som är speciellt populärt bland trettioåringar. En individualiserad undervisning som tar hänsyn till din inlärningsrytm och dina specifika intresseområden!

Har du frågor? Kontakta oss och vi ska med nöje ge dig mer information om de olika programmen som finns för att göra språkliga framsteg efter 30 år.
Tveksam? Läs då om 30 goda skäl för att lära sig ett språk vid 30 år eller varför 30+ är bästa tiden för att lära sig ett språk.

Så ansöker du

Kurserna vänder sig främst till dig som fyllt 30.

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning erbjuder språkresor för studenter och vuxna över 18 år. Nivåanpassade språkkurser med olika kursalternativ, från 1 vecka upp till 1 år. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor i över 40 länder erbjuder vi skräddarsydda språk- och utbildningsprogram på över...


Läs mer om ESL Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar

Facebook ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Språkresor för dig över 30 år
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Språkresor för dig över 30 år, fyll i följande uppgifter: