Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
2-48 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm

Videoreportage

Tyska i Berlin

Berlin, som genomgått så många historiska omvälvningar under de senaste hundra åren, är i färd med att skapa sig ett nytt ansikte och en ny identitet. Efter murens fall 1989 är det faktiskt så att den tyska huvudstaden verkar utvecklas snabbare än tiden när det gäller den fantastiska utmaningen att skapa sig ett eget öde och en egen mytologi.

Högteknologiska byggnader har ersatt gamla obebyggda områden och den tyska regeringen har återvänt till sin nyrenoverade riksdag. När du promenerar längs med glädjefyllda avenyer som Kurfürstendamm eller i livfulla kvarter som Tiergarten, lägger du märke till de olika attityder och kulturer som berikar den tyska huvudstaden.

Berlinarna behövde inte vänta på stadens nya look för att vidmakthålla sin kulturella ställning. Många olika festligheter och festivaler förgyller kvällarna för Berlins ungdomar. Staden med ett omvälvande förflutet har nu en stolt framtoning.

För mer information om språkresor till Berlin, vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning erbjuder språkresor för studenter och vuxna över 18 år. Nivåanpassade språkkurser med olika kursalternativ, från 1 vecka upp till 1 år. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor i över 40 länder erbjuder vi skräddarsydda språk- och utbildningsprogram på över...


Läs mer om ESL Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar

Facebook ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tyska i Berlin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Tyska i Berlin, fyll i följande uppgifter: