Välkommen till Eslövs Folkhögskola!

Genom att läsa på en folkhögskola utvecklar du en personlig relation till dina kunskaper. Du får pröva dina tankar, kunskaper och färdigheter tillsammans med andra. Var beredd på att du kommer att lära känna dig själv på ett nytt vis. Vi lär för livet!

Sedan 1897 har Eslövs folkhögskola varit en källa till kunskap för hela samhället. Vi ligger centralt i Skåne med goda kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund, Hässleholm och Kristianstad. I folkhögskolans pedagogiska tradition finns en öppenhet som i mer än ett sekel har lockat till sig människor med alla typer av bakgrunder, erfarenheter och livsåskådningar.

På Eslövs folkhögskola utgår vi från att alla har olika sätt att lära sig och anpassar undervisningen efter dina behov. Du lär känna dina styrkor och får uppleva en annorlunda sorts skola, samtidigt som du får allt du behöver för att kunna läsa vidare.

Möjlighet att bo på skolans internat

Att bo på en folkhögskola ett eller flera år blir mycket vad man själv gör det till. Hjälps man åt kan det bli helt fantastiskt och du kan finna nya vänner för livet. Det kan också vara en möjlighet att flytta hemifrån på ett enkelt sätt.

Internatet ligger på skolområdet där det erbjuds boende för 75 deltagare. I hyran ingår frukost, lunch i skolans matsal under skoldagarna samt avgift för internet.


Visa alla utbildningar med Eslövs folkhögskola

Reportage

Fotbollstränare

”De två åren på fotbollstränarlinjen är några av de bästa åren i mitt liv." Hannes Persson berättar hur det var att gå fotbollstränarlinjen på Eslövs folkhögskola och var yrket har att erbjuda.



Fritidsledare

Vill du jobba med att hjälpa individer att växa? Patrik Widstrand berättar om yrket fritidsledare och utbildningen han gått på Eslövs folkhögskola.



Musikalartist

Vill du uppleva känslan av att stå på en musikalscen? Inspireras av Eric Hallengren, tidigare student på Eslövs folkhögskola som nu arbetar som musikalartist.



Utbildningar

Eslövs folkhögskola Facebook

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Eslövs folkhögskola
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Eslövs folkhögskola

Sturegatan 14
241 31 Eslöv

Tel: 0413-66300
www.eslovsfhsk.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 46 recensioner

Tidigare elev

Om du vill lära dig något så gå inte här, sök komvux eller plugga upp betygen. Lärarna är väldigt oengagerad och dömande. Detta har varit ett av mina värsta år i skolan, tappat motivationen på grund av den. Lärarna uttryckte sig väldigt oprofessionellt för de mesta av tiden och där av tryckte ner en.

.

Jag har aldrig känt mig så ledsen, korkad och okunnig i hela mitt liv. Aldrig har jag varit med om vuxen mobbning tidigare. Aldrig. Sök komvux eller plugga upp betygen istället.

Eve

Jättenöjd med innehållet, materialet och lektionerna. Fantastiska lärare och tacksam över möjlighet att ha praktik utomlands.

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 46 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Eslövs folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön