Visa allastudier.se som: Mobil

Bartenderutbildning i New York

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
New York
4 veckor
Heltid
Startdatum: Löpande - New York

Videoreportage

European Bartender School

Bartenderutbildning i New York

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 70 000 tidigare studenter skriver under på det.

Varför ska du välja New York?

Det är svårt att inte falla pladask för det stora äpplet med dess museer i världsklass som MET och MoMA, vackra parker som Central Park eller Brooklyn Bridge Park och goda 1$ hot dogs spridda runt staden.Bartendingscenen består av några av världens bästa barer som Dead Rabbit, speakeasy-barer, takbarer och dive barer, det finns något för alla.

Vår skola i New York

Vår skola i New York ligger i East Williamsburg, även känt som New Yorks hipster-område. Skolan ligger mindre än 900 meter från 3 olika tunnelbanestationer på L-linjen och mindre än 10 minuter med cykel från EBS lägenhet. Du kommer att få uppleva vårt första center som är byggt just för att utbilda professionella bartenders.

Skolans häftigaste del är utan tvekan terrassen som erbjuder en fantastiskt vacker utsikt över staden och Manhattans skyline. På terrassen kommer vi att anordna olika event och det kommer verkligen vara ”stället” att hänga på i Williamsburg.

Examen & Intyg

Examenscertifikat från EBS som du kan använda över hela världen.

European Bartender School

European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul! Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens...


Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Bartenderutbildning i New York
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Bartenderutbildning i New York, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön