Visa allastudier.se som: Mobil

Bartenderutbildning i Stockholm

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
4 veckor
Heltid
Startdatum: Löpande - Stockholm
European Bartender School

Bartenderutbildning i Stockholm

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 50 000 tidigare studenter skriver under på det.

Vad kan du förvänta dig av Stockholm?

Upptäcka stadens dynamiska och innovativa sidor om dagarna för att när kvällen kommer, mätta magen på en av stadens innovativa restauranger. Därefter kan du enkelt hitta en cocktailbar som serverar klockrena drinkar.

Vår skola i Stockholm

EBS Stockholm är Sveriges största och mest moderna bartenderskola. Skolan ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste tunnelbanestationen är Hötorget som gör att du lätt kan ta dig runt i staden.

Endast 10 minuters promenad bort ligger Stockholms främsta shoppinggata, Drottninggatan. Det finns flera barer och restauranger nära skolan. Du kan också fixa lunch i skolans kök och spela bordtennis efteråt!

Förkunskaper

Minimiåldern är 18 år. Inga förkunskaper är nödvändiga.

Examen & Intyg

Examenscertifikat från EBS som du kan använda över hela världen.

European Bartender School

European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul! Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens...


Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Bartenderutbildning i Stockholm
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

European Bartender School

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Bartenderutbildning i Stockholm, fyll i följande uppgifter: