Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Stockholm
200 yh-poäng
Heltid
Kommande starter
Stockholm
2020-08-01 
2021-08-01 
 Frans Schartaus Handelsinstitut

Shiftleader Hotel

Älskar du att ge service?Gillar du att jobba med människor? Då är Shiftleader Hotel rätt utbildning för dig.Gå längre i framtidens branschEfter två terminers studier är du kvalificerad att jobba som arbetsledare på ett skift eller på en administrativ tjänst på en driftsavdelning. Med längre arbetslivserfarenhet inom branschen, före eller efter utbildningen, är arbetet som assisterande avdelningschef ett alternativ. Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att leda det operativa arbetet på en receptions-, konferens- eller housekeepingavdelning. Du får också goda förutsättningar för arbete inom andra delar av turismnäringen.Behovet är stort av utbildad personalMichaela Bussler, Director of Human Resources, Sheraton Stockholm: "Utbildningen Shiftleader Hotel är en mycket viktig utbildning för hotellbranschen i Stockholm framförallt, där ju expansionen är som störst. Från den befintliga Hotel Managementutbildningen på två år får vi motiverade ledare och medarbetare med en god generell kunskap om verksamheten som ger dem en god överblick och förståelse som är mycket betydelsefull. Vi ser fram emot att behovet kommer att mötas även på den nivå denna utbildning syftar till."LIA, där du visar dig för branschenEn stor del av utbildningen består av Lärande I Arbete (LIA). Under 14 veckor kommer du att utbildas på ett företag i branschen där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete. LIA fördelas över två perioder med olika inriktning som gör att du successivt utbildas och utvecklas inom branschen. I ledningsgruppen sitter representanter från de stora kedjorna, bl a Scandic, Nordic Choice och Radisson Hotel Group men även independenthotell som t ex Hotel Diplomat och Bank Hotel.

Förkunskaper

Du är behörig att antas till en yrkeshögskoleutbildning om du uppfyller något av följande: 1. Har en gymnasieexamen från gymnasieskolan eller kommunal vuxenutbildning. 2. Har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven i punkt 1. 3. Är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning. 4. Genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Förutom detta ställs följande krav: Kurser: Teoretiska kurser som finns på fler program Engelska 6, 100p Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2, 100p OCH Yrkeserfarenhet Omfattning och längd: 6 månader heltid Typ av yrkeserfarenhet: Besöksnäring, t.ex. hotell, restaurang, turism eller; inom försäljning och servicebranschen med personal och/eller budgetansvar.

Frans Schartaus Handelsinstitut

Frans Schartaus Handelsinstitut

Din framtid börjar här Vårt erbjudande till dig är väldigt konkret. Hos oss erbjuds du en utbildning som är relevant och mitt i prick, just det som näringslivet efterfrågar. Efter examen har du rätt kompetenser, färdigheter och kunskaper för att kunna gå...


Läs mer om Frans Schartaus Handelsinstitut och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Shiftleader Hotel
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Shiftleader Hotel, fyll i följande uppgifter: