Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Folkhögskola
Ransäter
1 termin
Heltid
CSN-berättigad
Geijerskolan

Balans och inspiration

Få krafterna tillbaka med kursen balans och inspiration
Är du sjukskriven eller arbetslös? Har du behov av att hitta din balans, få inspiration och nya krafter tillbaka? Sök till den en termin långa kursen balans och inspiration!

Kom ur den onda cirkeln
Det kan finnas en risk för att bli isolerad när de sociala kontaktytorna minskar, många upplever att de kommer i en ond cirkel och får svårt att se nya möjligheter. Att träffa andra som befinner sig i samma situation kan vara ett viktigt stöd för den enskilde. Vår kurs har inte en "psykiatrisk" inriktning utan utgår från de möjligheter som finns inom Geijerskolan. Kursen är på en termin och startar i augusti.

Huvudinnehåll under kursen
Här erbjuds en mjuk och stödjande folkhögskolemiljö. Genom kursens stimulerande innehåll får du delta i skilda aktiviteter: måleri, litteratur och skrivande, mindfulness yoga, musik och livsåskådningssamtal. Erfarenhet visar att olika kreativa moment i kombination med gott kamratskap kan verka läkande för den enskilde.

Kursen leder dig framåt
Förhoppningsvis skall du efter tiden hos Folkhögskolan i Ransäter ha fått nya erfarenheter och vidgade perspektiv på din situation. Kanske är du redo att återgå till ditt arbete eller pröva andra vägar. Till vårterminen kan du söka Skaparverkstad som en terminskurs med estetisk inriktning.

Så ansöker du

Personligt brev.

Examen & Intyg

Kursintyg.

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Välkommen till Geijerskolan, Folkhögskolan i RansäterVill du gå på en skola för människor med olika livserfarenheter och livsplaner? Då är Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter helt rätt för dig. Geijerskolan grundades 1952. Huvudman är Stiftelsen Geijerskolan i Ransäter. Skolan ligger i Ransäter...


Läs mer om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Balans och inspiration
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter Facebook

Recensioner

Det finns inga recensioner för Balans och inspiration

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Balans och inspiration från Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter, fyll i dina uppgifter:

Jag vill bli kontaktad via
Telefon
Sms
Mail
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön