Visa allastudier.se som: Mobil

Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter
Sammanfattning
Folkhögskola
Ransäter
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2020-08-24 - Ransäter
Geijerskolan

Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje

Ta ett steg mot grundläggande behörighet och högskolebehörighet
På den humanistisk-samhällsvetenskaplig linje kan du få *grundläggande behörighet och höja din utbildningsnivå. På Geijerskolan får du studera i en stimulerande miljö där du i lugn och ro kan läsa in eller komplettera kärnämnen. Du läser i små grupper och studietakten kan anpassas individuellt.

Skapa en ämnesinriktning efter dina behov
Geijerskolan har stor erfarenhet av att undervisa ämnen som historia, religion, svenska, filosofi, matematik, naturkunskap och samhällskunskap.Tack vare ett brett utbud av tillvalsämnen (olika språk, foto, måleri, musik, konsthistoria, psykologi, webbprogrammering, fysisk träning) kan schemat komma att se olika ut. Alla kursdeltagare får möjligheten att sammanställa en ämnesinriktning utifrån sina specifika behov. Självklart hjälper vi er med detta.

Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje lämpar sig även för dig som är intresserad av språk. Geijerskolan erbjuder engelska, tyska, spanska och ryska på olika nivåer. Dessutom har alla skolans studenter möjlighet att läsa ”årets språk” som ni jobbar med i studiecirkelform.

Collegeinriktning
För dig som vill förbereda dig inför högre studier finns en collegeinriktning. Då får du en dag i veckan att vara på Karlstads universitet. Du kombinerar då folkhögskolestudier med universitetsstudier i kurserna språkets och lärandets värld samt människan och vetenskapens värld. Läs mer om den inriktningen under utbildningar.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Examen & Intyg

Kursintyg

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Välkommen till Geijerskolan, Folkhögskolan i RansäterVill du gå på en skola för människor med olika livserfarenheter och livsplaner? Då är Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter helt rätt för dig. Geijerskolan grundades 1952. Huvudman är Stiftelsen Geijerskolan i Ransäter. Skolan ligger i Ransäter...


Läs mer om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje, fyll i följande uppgifter: