Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Folkhögskola
Ransäter
1 termin
Heltid
CSN-berättigad
Geijerskolan

Skaparverkstad

För dig som vill utveckla din talang!

Geijerskolan erbjuder en introduktion till konstarterna poesi, måleri, musik, skulptur och foto. Skolan presenterar respektive konstart och ger dig möjlighet att utöva dem.

Mötesplats: Vänder sig till dig som vill utveckla din konstnärliga förmåga tillsammans med likasinnade i en kreativ miljö. Du kanske är ung och nyfiken på livet, eller så har du några år på nacken och vill pröva något nytt. Ålder spelar ingen roll.

Break:Gör ett avbrott i din nuvarande sysselsättning och unna dig en termin på Geijerskolan. Skolans trivsamma miljö inbjuder till eftertanke, reflexion och nytänkande.

Kulturpersoner:Skaparverkstaden i Ransäter erbjuder dig det bästa de har. De har lång erfarenhet av utbildningar med skapande inslag. Du får förutom skolans lärare även möta musiker, författare, målare och berättare.

Skapartid:Studierna bedrivs på heltid, men du kommer inte att sitta i skolbänken varje dag. Studiebesök, utflykter och tid för egen skaparverksamhet är viktiga ingredienser. De lärarledda lektionerna  varvas med handledda självstudier. Under de sista veckorna avslutar du projekt och redovisningar.

Tillval:Du har under våren även vissa möjligheter att läsa andra ämnen så som språk, historia, religion, filosofi, elevkör m.fl.

Vad kan du göra sedan?Efter kursen kan du specialisera dig och söka in till någon av Geijerskolans ordinarie profiler med musik-, måleri- eller skrivarinriktning.

Så ansöker du

Antagningsvillkor
personligt brev.

Examen & Intyg

Kursintyg.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. En materialavgift tillkommer på 700 kr/termin. Kostnader för arbetsmaterial på måleridelen är ca 800 kr.

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Välkommen till Geijerskolan, Folkhögskolan i RansäterVill du gå på en skola för människor med olika livserfarenheter och livsplaner? Då är Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter helt rätt för dig. Geijerskolan grundades 1952. Huvudman är Stiftelsen Geijerskolan i Ransäter. Skolan ligger i Ransäter...


Läs mer om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Skaparverkstad
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter Facebook

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skaparverkstad från Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Skaparverkstad

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: