Visa allastudier.se som: Mobil

Gilda Skolan erbjuder en ettårig kombinerad utbildning till hud- och spaterapeut. Läroplanen omfattar teori och praktik inom ansiktsvård, kroppsvård, manikyr, pedikyr, massage, makeup, spakunskap mm. Förutom hudspecifika ämnen lär du dig friskvårdande behandlingar enligt Kerstin Florians spafilosofi och kan, efter examen, titulera dig som spaterapeut.

I kursavgiften ingår internationellt CIDESCO diplom samt Kerstin Florians spadiplom. Som enda skola i Sverige erbjuder vi dessutom möjlighet till internationell CIDESCO examen i elektrisk epilering och aromaterapi. En CIDESCO examen gör dig unik och är ett bevis på att du har gått en kvalitetsutbildning.

Gilda Skolan finns representerad i Sveriges tre största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö. Här finns både lektionssalar och behandlingssalonger där du får chansen att öva dig på behandlingar och kundbemötande.

Utbildningen är förstklassig med en jämn och hög kvalitet på alla tre skolor. Välkommen att göra ett personligt studiebesök och få en egenhändig visning och information om skolan. Ring och boka en tid!

Visa alla utbildningar med Gilda Skolan

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Hudterapeut Utbildningsform Längd Ort
Hud- och spaterapeut Klassrum Stockholms Län

Visa alla

Hitta till utbildaren

Gilda Skolan

Riddargatan 1
114 35 Stockholm


Recensioner

Det finns inga recensioner för Gilda Skolan

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön