Visa allastudier.se som: Mobil

Arabiska, Grundkurs 1, del II

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Göteborg

Arabiska, Grundkurs 1, del II

Kursen består av två delkurser:

1. Standardarabiska II 7,5 hp. Delkursen bygger vidare på delkursen Standardarabiska I från AR1101 och innebär fördjupad genomgång av den arabiska grammatiken (arabisk verbbildning, enklare satsfogning), genomgång och träning av arabiska räkneord,ordbokskunskap, påbyggnad av vokabulär, textläsning och skrivträning.

2.Talad arabiska I, 7,5 hp. Kursen innehåller en introduktion till arabisk talad dialekt, dess grammatik och ordförråd, med fokus på en specifik dialekt som väljs av läraren. Färdigheter i arabisk dialekt tränas med hörförståelseövningar, övningar i enkla samtalssituationer och genom diskussion av exempel från populärkultur.

 

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs godkänt resultat på 7,5 högskolepoäng från AR1101, Arabiska, Grundkurs1, del I (15 hp), eller motsvarande.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Arabiska, Grundkurs 1, del II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön