Visa allastudier.se som: Mobil

Digital Humaniora: Masterexamensarbete

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Göteborg
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Göteborg

Digital Humaniora: Masterexamensarbete

Kursen består i genomförandet av ett vetenskapligt arbete inom digital humaniora. Arbetet kan utformas som en traditionell masteruppsats, men också som en akademisk artikel avsedd att publiceras i en vetenskaplig tidskrift. Det kan även ha formen av en rapport, utredning, kunskapsöversikt eller digital resurs i anslutning till fältarbete eller pågående forskningsprojekt. I det fall arbetet inte utformas som en traditionell uppsats biläggs en skriftlig presentation och reflektion enligt lärares anvisningar. Ämne och uppläggning väljs självständigt i samråd med handledare, som också fungerar som stöd under arbetsprocessen. Arbetet presenteras på ett avslutande seminarium, där studenten, förutom att presentera och försvara sitt eget arbete, ska opponera på en annan students arbete.

Förkunskaper

Godkänt resultat på minst 60hp av kurserna inom masterprogrammet Digital humaniora samt språkkunskaper motsvarande SvB och EnA.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Digital Humaniora: Masterexamensarbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön