Visa allastudier.se som: Mobil

Gestaltande fotografi med inriktning mot pedagogik

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2022 - Distans

Gestaltande fotografi med inriktning mot pedagogik

Kursen riktar sig till dig som vill skaffa dig bred kunskap inom fotografi.

Du får arbeta med individuella gestaltande projekt där handledning ingår. Du får också grundläggande kunskaper i fotografisk teknik, bildbehandling och fotografisk teori. Fokus läggs även på pedagogik. Kursen bygger på att du aktivt söker och tar del av kunskap på egen hand. Som grupp arbetar ni utifrån ett undersökande förhållningssätt där dialog, öppenhet och reflektion via internetbaserade verktyg är en förutsättning för lärande. 

Kursen passar för dig som vill ha en grundläggande gestaltande utbildning inom fotografi. Den passar även för dig som vill utöka din behörighet i bildämnet eller läsa KPU. 

Som kursdeltagare måste du ha tillgång till kamera med möjlighet till manuella inställningar. Kursen är en distanskurs med tre obligatoriska träffar under kurstiden. Det finns dock möjlighet att lämna in en kompensationsuppgift om man missar en träff. Dessa träffar brukar vara fysiska, men på grund av Covid-19 ges de i år på distans.  

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Gestaltande fotografi med inriktning mot pedagogik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön