Visa allastudier.se som: Mobil

Hantverk och formgivning med inriktning metall 2

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Bengtsfors
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Bengtsfors

Hantverk och formgivning med inriktning metall 2

Detta är en fristående fortsättningskurs där du som student har möjlighet att genomföra egna fördjupade projektstudier som är kopplade till materialet metall.

I denna kurs arbetar du i självständiga projekt, utifrån olika teman. Syftet är att fördjupa och utveckla kunskap om och förståelse för material och tekniker i metall, både färdighetsmässigt och uttrycksmässigt, i det egna gestaltande arbetet. I kursen ingår bland annat olika moment som syftar till att du ska fördjupa dina arbetsmetoder och reflektion kring det egna gestaltandet. Du ska också argumentera för dina val av metoder, både skriftligt och muntligt. Vid redovisningarna, som är en viktig del i kursen, presenteras och diskuteras de pågående arbetena. I kursen kan du ges möjlighet att ta del av föreläsningar och tillämpningsövningar med handledning samt workshops, som på olika sätt anknyter till ditt projekt.

Kursen är en del av den internationella miljön på HDK vid Steneby. Undervisningsspråket är engelska. Om du är svenskspråkig kan du, om du vill, utföra vissa moment på svenska. Ansökan görs på svenska eller engelska.

Kursen är förlagd till HDK vid Steneby i Dals Långed. Antagning görs i mån av plats i våra verkstäder.

Förkunskaper

Behörig till kursen är student som tidigare erhållit 30 högskolepoäng i kursen Hantverk och formgivning inriktning metall, SBTTT4, eller motsvarande.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hantverk och formgivning med inriktning metall 2

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: