Hem- och konsumentkunskap 2 för lärare 7-9
Göteborgs universitetHem- och konsumentkunskap 2 för lärare 7-9
Livsmedelsval och måltidsplanering studeras i relation till ekonomi, hälsa och miljö. Kursen belyser friska personers behov av energi och näring och du använder pedagogiska modeller och redskap. Livsmedels kvalitet, kemiska och mikrobiologiska processer studeras när råvaror hanteras, tillagas och förvaras. Du genomför didaktiska uppgifter och tar del av studenters och elevers lärande i måltidsprocesser.
Förkunskaper
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...
Hitta till utbildaren
Göteborgs universitet
Det finns inga recensioner för Hem- och konsumentkunskap 2 för lärare 7-9
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.