Kommunikation av vetenskaplig kunskap

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Göteborg
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2023 - Göteborg

Kommunikation av vetenskaplig kunskap

Kursen är till för dig som vill arbeta eller redan har erfarenhet av att kommunicera vetenskaplig kunskap, både mellan organisationer och till en bredare allmänhet.

Du får lära dig att identifiera olika verksamheters behov av och krav på forskningskommunikation, Ge råd om förbättringar av kommunikationen av vetenskaplig kunskap, och värdera användningen av olika perspektiv på och modeller för kommunikation av, vetenskaplig kunskap i konkreta praktiker, t ex i termer av utvärderingar av kommunikation av vetenskaplig kunskap.

Förkunskaper

Kandidatexamen om 180 hp eller motsvarande. Därutöver krävs språkkunskaper motsvarande Svenska B/Svenska 3 eller Svenska som andraspråk B/Svenska som andraspråk 3 och Engelska B/Engelska 6.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kommunikation av vetenskaplig kunskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön