Visa allastudier.se som: Mobil

Professionellt lärande i digitala miljöer

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Göteborg
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Göteborg

Professionellt lärande i digitala miljöer

Den här kursen behandlar omvandlingen inom professionellt lärande och arbetsplatslärande relativt digitaliseringen av formellt och informellt, livslångt lärande i såväl institutionella sammanhang som näringsliv och industri. Kursen fokuserar de förändrande praktiker professionella möter inom teknik-, hälso- och utbildningsområdena och hur digitala teknologier på olika sätt förändrar aktiviteter som kompetensutveckling, coachning och deltagande i professionella lärandegemenskaper.

Kursen baseras både på nät- och campusbaserade aktiviteter och omfattar föreläsningar, workshops och seminarier. Arbete både i grupp och individuellt ingår i kursen.

 

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs kandidatexamen om minst 180 högskolepoäng eller motsvarande examen. Dessutom krävs kunskaper i engelska: Engelska6/EngelskaB från svenska gymnasiet eller motsvarande nivå av ett internationellt erkänt test, till exempelTOEFL, IELTS, alternativt kandidatexamen från utbildning genomförd på engelska.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Professionellt lärande i digitala miljöer

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön