Sensorik och sinnesupplevelser av mat och dryck
Göteborgs universitetSensorik och sinnesupplevelser av mat och dryck
Kursen fokuserar på hur människans sinnen fungerar och hur våra sinnesupplevelser påverkar vår uppfattning av en måltid. Kursen innefattar bland annat moment som sinnesfysiologi, perception, sensorisk analys, analys- och provningsmetodik, preferens, smakmatchning, sapere och neofobi. Teori varvas med praktiska laborationer som behandlar olika sensoriska analysmetoder samt hur mat och dryck påverkar varandra.
Förkunskaper
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...
Hitta till utbildaren
Göteborgs universitet
Det finns inga recensioner för Sensorik och sinnesupplevelser av mat och dryck
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.