Ukrainska, Grundkurs, Etapp 3

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2023 - Distans
Sista ansökan: 2023-04-16

Ukrainska, Grundkurs, Etapp 3

Nu kan du fördjupa dina kunskaper i ukrainska! Den här kursen bygger vidare på kunskaperna du fått i Introduktion till ukrainska. Här lägger vi stort fokus på den ukrainska grammatiken och du kommer att öva på att både skriva och tala ukrainska, med betoning på det senare. 

Precis som tidigare etapper är det här en internetbaserad kurs. Alla kursmoment är samlade på internet. Med undantag för ett fåtal schemalagda träffar bestämmer du själv när och var du vill studera. Det betyder att det är lätt att kombinera kursen med andra studier, yrkesarbete eller föräldraledighet.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs godkänt resultat på SL1140, Ukrainska, Grundkurs, Etapp 1, 7,5 hp, alt. SL1150, Introduktion till ukrainska, 7,5 hp, alt. SL1190, Intensivkurs i ukrainska, 7,5 hp, eller motsvarande.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Ukrainska, Grundkurs, Etapp 3

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön