Vin och mat
Göteborgs universitetVin och mat
Du får bekanta dig med problemet att få till lyckade kombinationer av vin & mat. Baserat på grundläggande fakta om vin & mat går vi igenom hur man kan bedöma och klassificera vin & mat. Vi provar hur maten kan påverkas för att passa vinet bättre. Vi analyserar vad som kan vara bra kombinationer för olika maträtter, ost och desserter. Vi varvar lektioner och laborationer med studiebesök och seminarier och avslutar kursen med ett examensarbete i grupp. Kursen kommer att gå måndag och onsdagskvällar. Obligatorisk närvaro på alla laborationer och seminarier.
Förkunskaper
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...
Hitta till utbildaren
Göteborgs universitet
Det finns inga recensioner för Vin och mat
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.