Visa allastudier.se som: Mobil

Volontär Bali

GoXplore
Sammanfattning
Kurser
Bali
3-12 veckor
8 990 SEK inkl. moms
Klassrum
Startdatum: Varje måndag året om - Bali
Sista ansökan: Minst 1 månad innan avresa

Volontär Bali

VOLONTÄRARBETE PÅ BALI

Gillar du sol, bad, surf, festivaler, shopping & stränder, då är Bali den perfekta destinationen för dig. Landet förknippas ofta med ordet "paradis" och det är inte svårt att förstå varför. Med sin fantastiska matkultur, sin trevliga befolkning & stora kulturarv är Bali en av de mest populära destinationerna i Indonesien. Åker du med oss på GoXplore har du möjlighet att uppleva landet på ett mer givande sätt som volontär.

Vi på GoXplore har tagit fram flera spännande projekt där du som volontär kan hjälpa lokalbefolkningen. Välj mellan att undervisa engelska till barn och ungdomar. Där du som volontär lär ut grunderna i engelska och får testa på livet som lärare. Var med och uppmuntra barn till utbildning och kreativ utveckling på lokala förskolor. Har du erfarenhet inom sjukvård, så finns ett spännande projekt inom hälsovård där du hjälper till och delar med dig av dina kunskaper. Tycker du om att utbilda och brinner för miljön, då är vårt miljöprojekt något för dig, där jobbar du på en grundskola för att sprida kunskap om just miljön. Är du kanske en person som inte har tummen mitt i handen och som älskar att bygga och renovera? Bali är i stort behov av renovering på många byggnader, där du som volontär kommer att vara till stor hjälp. Eller varför inte åka ut på paradisön, Nusa Penida, där du hjälper sköldpaddan att växa upp i en trygg miljö! Självklart går det att kombinera olika projekt, på så sätt kommer du som volontär få en fantastisk upplevelse samtidigt som du gör skillnad!

Vem kan delta på detta program?

Detta program är för dig som fyllt 18 år . Du bör vara öppen, engagerad, flexibel och positiv. Du ska ha goda kunskaper i engelska eftersom det är det språk du kommer att använda dagligen. Alla som reser med GoXplore måste ansöka om ett brottsregister, via Polisen, och det ska vara på engelska. Detta får tidigast göras 3 månader innan planerad utresa.

Resa som familj?

För er som reser iväg som familj och önskar förena nytta med nöje, så kan vi glädja er att vi absolut kan hjälpa er iväg på detta fantastiska äventyr och till detta vackra land. Kanske önskar ni komma iväg just under er semester eller på skollovet, kontakta oss gärna för mer information och prisuppgift. Vi försöker även skräddarsy resan och upplägget efter era önskemål.

Projekt

Ubud, Lovina och Nusa Penida

Du kan välja att volontärarbeta på olika platser runt Bali, antingen Pejeng som ligger cirka 15 min fr Ubud, Lovina eller Nusa Penida. Oavsett vilken destination du väljer så kommer du få en fantastisk tid och du kommer få uppleva ett otroligt häftigt, grönt, vackert och harmoniskt Bali. Vårt tips till dig är, kombinera de olika projekten & destinationerna och upplev mer utav Bali. Läs mer på vår hemsida om de olika projekten!

Boende

Boendet varierar beroende på projekt, men kommer att vara i form av delade sovrum med 4-8 personer.
Några enstaka privata rum finns också, om man känner att man vill uppgradera sitt boende. Det kostar ett tillägg på 70 eur/vecka för dig som deltar på sköldpaddsprojektet och 105 eur/vecka för övriga projekt .

Alla deltagare förväntas ta ansvar för miljön och att använda alla resurser med återhållsamhet, särskilt vatten, papper och elektricitet. Du förväntas att städa upp efter dig själv och dra dit strå till stacken för att hålla boendet snyggt och prydligt.

Du kommer ha tillgång till Wifi men observera att ibland funkar det jättebra ibland mindre bra eller inte alls.
I huset finns även kyl, TV och varmvatten. Kläderna får du tvätta för hand eller så lämnar man in dem för en mindre summa och får tillbaka dem dagen därpå.

Priser

Priser

Detta är inkluderat i priset:

 • Praktisk information före avresa
 • Detaljerad information före avresa för vilket projekt du väljer att delta på
 • Transport från flygplatsen i Denpasar
 • Kost och logi under tiden du befinner dig på projektet (3 måltider på vardagar, 2 måltider på helgen)
 • Kontaktperson som du kan vända dig till om du har några funderingar
 • Träning/upplärning
 • 24 timmars nödnummer

För dig som skall volontärarbeta på bygg/renoveringsprojektet så tillkommer en kostnad av 40EUR/vecka, som du betalar på plats.

VILL DU BOKA MEN ÄR LITE OSÄKER PÅ VAD SOM GÄLLER OM DU VILL BOKA AV?
Bokar du något av våra volontärprogram så har du rätt att boka av utan kostnad fram till 24 timmar innan avresa. Detta är giltigt om Utrikesdepartementet går ut med rekommendationer att inte åka till respektive land på grund av naturkatastrof, sjukdomsutbrott, krigssituationer eller liknande.


Flygresan

OBS! Flygbiljetten är inte inkluderad i priset.
En flygbiljett T&R till Bali kostar cirka 7500-9500 kr.

Vi vet hur viktigt det är att känna tryggheten med flygresan i kombination med priset, vi skickar dig därför vår flygoffert när du betalt din handpenning. Bokar du flyget med oss har du tryggheten i att du är täckt utav resegarantin. Om du till exempel köper en flygbiljett från en annan researrangör eller via internet har du inget skydd via resegarantin, för då är det ingen paketresa. Vi håller också koll på dina flygtider samt får vi alltid reda på om flyget skulle bli försenat eller inställt och kan därför meddela dig och vår samarbetspartner.

Visum

När du reser till Bali behöver du ett giltigt pass och ett visum oavsett vad du ska göra under din vistelse på Bali. Visumet ska du söka INNAN avresa, men inte tidigare än 90 dagar innan avresa. Det kostar ca 450 kr och tar minst 3 dagar att få det beviljat. För att söka visumet krävs att du fyller i en blankett och lämnar in till ambassaden. Visumet som krävs heter B-211 visum.

Du kommer att få detaljerad information om hur du som svensk medborgare går tillväga med din ansökan.

Detta behöver du när du ansöker om visum till Bali:

 • Pass som är giltigt minst sex månader efter planerad inresa i Indonesien
 • Ifylld ansökningsblankett (B-211 visa)
 • Ett (1) nytaget foto
 • Kopia av flygbiljett eller resplan
 • Bevis på betald visumavgift (kopia på kvittot)
 • Frankerat och adresserat svarskuvert – företrädesvis som rekommenderat brev, då du ju skickar ditt pass. Du är också välkommen att personligen besöka ambassaden.

Om du tillhandahåller alla nödvändiga dokument bearbetas din ansökan omedelbart och visumet utfärdas inom tre dagar.

Ett utfärdat visum är giltigt i 60 dagar och måste användas inom 90 dagar från utfärdandet. Om visuminnehavaren inte reser in i Indonesien inom de 90 dagarna blir visumet ogiltigt.

GoXplore

GoXplore

GoXplore erbjuder möjligheten att åka utomlands för att göra ett annorlunda äventyr

Företaget startades i september 2001 under namnet Work & Travel Company Sweden AB och har genom åren skickat ut tusentals äventyrslystna unga människor till alla världens hörn! GoXplore vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig...


Läs mer om GoXplore och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Volontär Bali
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

GoXplore


Tel: +46 (0) 42 14 30 55
www.goxplore.se


Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Volontär Bali från GoXplore, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Volontär Bali

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: